10 λόγοι για τους οποίους οι Infidelity δεν θα γίνουν ποτέ διάσημοι

Υπάρχουν εξωμουσικοί παράγοντες που μπορούν να φρενάρουν την πορεία ενός συγκροτήματος προς την κορυφή; Οι Infidelity άρχισαν το μέτρημα.


Infidelity1. Αν οι Infidelity ήταν ένας άνθρωπος, αυτός θα ήταν ένας ευέξαπτος αντικοινωνικός τύπος, με φαλάκρα, κοιλιά και γυαλιά, τον οποίο θα τον κατάτρεχαν διάφορα ψυχοσωματικά προβλήματα, ενώ μια φορά το μήνα θα περνούσε πολύ δύσκολες ημέρες. Αυτά από μόνα τους αρκούν για να περάσει κάποιος στο πάνθεον των αντιστάρ.

2. Είμαστε από το Κιλκίς (όχι δεν είναι κάποιο εξωτικό νησί!), γεγονός που κάνει πιο δύσβατο το μονοπάτι της ανεξάρτητης σκηνής, που από τη φύση του είναι δύσβατο στην Ελλάδα.

3. Κνάουμε συχνά τυπρογαφικά λάθη.

4. Τα περισσότερα τραγούδια μας έχουν διάρκεια μεγαλύτερη των τεσσάρων λεπτών και δεν διαθέτουν την φόρμα couple-refrain-couple-refrain-solo-refrain, το συστατικό δηλαδή της 'ραδιο- φονικής' επιτυχίας.

5. Δεν έχουμε την κατάλληλη ηλικία... το νεότερο μέλος των Infidelity πλησιάζει τα 30...

6. Πιστεύετε ότι ένας μηχανολόγος, ένας λογιστής, μια χημικός, ένας πρώην αποθηκάριος και ένας διανομέας δίσκων θα μπορούσαν να σχηματίσουν ένα συγκρότημα το οποίο θα γινόταν διάσημο;;;

7. Χρειαζόμαστε 5 ώρες, το λιγότερο, για να καταλήξουμε για το αν θα "πιούμε τσάι ή καφέ"...τουλάχιστον έχουμε αποκτήσει μια από τις κακές συνήθειες ενός μεγάλου συγκροτήματος, κάτι είναι και αυτό.

8. 20% των μελών των Infidelity είναι παντρεμένοι, ένα άλλο 20% σκοπεύει να παντρευτεί...χθες, το 40% ονειρεύεται να κάνει παιδιά σχετικά σύντομα, το 60% ονειρεύεται να κάνει ένα προσωπικό project και το 20% ονειρεύεται να φύγει...που; Όπου φύγει, φύγει! Άρα οι Infidelity στο σύνολο είναι...μούμπλε μούμπλε...160%. Κοίτα να δεις που και εδώ XL βγήκαμε!

9. Δεν έχουμε τη "τιμή" να ανήκουμε σε κάποια κλίκα. Έχουμε μόνο φίλους, γεγονός που από μόνο του δε βοηθάει να χωθείς πιο βαθιά στα πράγματα. Δεν πειράζει, η μυρωδιά της σαπίλας ούτως ή άλλως είναι ενοχλητική. Τουλάχιστον όταν γεράσουμε ελπίζουμε να μας έχουν μείνει οι άνθρωποι και η φιλία τους.

10. Ten, ten, ten, ten, everything, everything, everything, everything.

11. Γιατί καταλήξαμε να χτίσουμε μόνοι μας μια "στέγη" για το δεύτερο δίσκο μας.

12. Γιατί ποτέ δεν μάθαμε να σταματάμε στο 10.

www.infidelity.gr
www.myspace.com/infidelitymusic
management@infidelity.gr