10 κομμάτια που (ξαν)ακούω αυτή την περίοδο
Η επιστροφή σε ένα τραγούδι έχει την αξία της, ειδικά σε εποχές της σπουδής και της ταχύτητας
Post-"Homeostasis", pre whatever comes next
Βασικά όλα της Oklou, απλά το συγκεκριμένο το αγαπώ λίγο παραπάνω λόγω φλάουτου <3
Μια ωδή στο ανθρώπινο σώμα και σε μια καρδιά που δίνει τα πάντα. Those who get "Medúlla", get it.
Evita Manji – Closer to Midnight
Το αγαπημένο μου από το "Spandrel?", ένα σπαρακτικό και τρυφερό κομμάτι για τον πόνο, την απώλεια, αλλά και το τέλος του πλανήτη όπως τον ξέρουμε.
Δύσκολο να ξεχωρίσω κομμάτι από το συγκεκριμένο άλμπουμ, όποτε όλο το άλμπουμ, απλά αυτό λίγο περισσότερο.
Ένα από τα πιο ήσυχα και τρυφερά τραγούδια του "Motomami", εμπνευσμένο από το ιαπωνικό άνθος κερασιάς (Sakura), με βασικό θέμα την εφημερότητα της ζωής και της σημασίας του να ζούμε το τώρα.
Катя Chilly - Я - молодая (Katya Chilly – Ya Molodaya)
Για κάποιο λόγο μου φαίνεται πολύ συγκινητικό. Επίσης μου δίνει μια αίσθηση ελευθερίας και ηρεμίας ⋆ ˚。⋆୨୧˚
Ένα κομμάτι για το άγχος υγείας/τον φόβο θανάτου, και όλα όσα σκεφτόμαστε και κάνουμε όσ@ το έχουμε βιώσει.
Ludwig Wandinger – Is Peace Wild?
Ένα απίστευτα ήρεμο και γαλήνιο κομμάτι, από τις πιο όμορφες πρόσφατες ανακαλύψεις μου.
Το κομμάτι που κλείνει το τελευταίο της album, "I Inside the Old Year Dying". Επίσης δυσκολεύτηκα να επιλέξω – απλά το συγκεκριμένο συνοψίζει πολύ καλά τον δίσκο και μ’αρέσει η αντίθεση ηρεμίας και noise εμπνευσμένη από τα δάση του Dorset.
διότι why not!?
Ο Orpheyi είναι καλλιτέχνης και μουσικός παραγωγός. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και πλέον ζει στο Λονδίνο, όπου πραγματοποιεί μεταπτυχιακές σπουδές στη μουσική στο Πανεπιστήμιο Goldsmiths. Η μουσική του ισορροπεί ανάμεσα στην πειραματική ηλεκτρονική και το avant-pop, με το πρώτο του EP, "Homeostasis", να έχει κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου 2024.