ΒΙΒΛΙΑ

Ένα βιβλίο που ιχνηλατεί δίσκο τον δίσκο τα καθοριστικά χρόνια της ελληνικής ποπ και ροκ μουσικής. Και μια επανέκδοση που έχει πολλά νέα και σημαντικά να κομίσει. Διάβασαν και γράφουν οι Αναστάσιος Μπαμπατζιάς και Άρης Καραμπεάζης
Τρεις θρησκείες, τρεις θεοί (ή ένας σε τρία πρόσωπα, όπως έλεγαν οι Residents), πολλά μίση, ένα σκοτάδι, κάποια φώτα. Χορταστική συλλογή του Σταύρου Ζουμπουλάκη. Από τον Λάμπρο Σκουζ.
Μια ιστορία του βερολινέζικου μετρό, κι ένα τραγούδι, παλιά αγαπημένη "80ίλα" που αποκτά εδώ μια δραματικά συγκινητική διάσταση (Μτφρ: Αντώνης Ξαγάς)
Ταχυδρόμοι λοξών δρόμων, σελίδες πίσω από κάθε γωνία, αυτοκίνητες ζωές, γραφές γρίφων, α/πιθανότητες και φευγαλέες αλήθειες. Το δεύτερο βιβλίο του εξαφανισμένου συγγραφέα ξανά στις μπάρες. Του Λάμπρου Σκουζ.
Η «κρυμμένη Βίβλος μέσα τη Βίβλο », οι αποσιωπημένες αναφορές σε εξέγερση και ελευθερία επιλογής, οι θαμμένες εξαγγελίες μιας δυνατής πολιτικής ευδαιμονίας για χάρη μιας βολικότερης μετά θ άνατον ζωής, στο καταιγιστικό έργο του Ερνστ Μπλοχ. Του Λάμπρου Σκουζ.
Διπλή κυκλοφορία μετά από 16 ολόκληρα χρόνια... Μια ανάγνωση και μια απόπειρα εκτίμησης από τον Μιχάλη Βαρνά

Σελίδες

Σελίδες

  • από 18 σελίδες, 538 εγγραφές
Εγγραφή στο RSS της κατηγορίας