4 χρόνια Σπίτι Cocktail Bar: Προβολή και dj set του "φίλου μας του Larry Gus".

My friend Larry Gus"Ο Φίλος μου ο Larry Gus"
του Βασίλη Κατσούπη

+ Special DJ Set w/ Larry Gus & Friends

Πέμπτη 16 Ιουνίου | Σπίτι Cocktail Bar

Ώρα έναρξης: 21.30

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 4 χρόνια Σπίτι Cocktail Bar, ο φίλος μας ο Larry Gus καταλαμβάνει ολοκληρωτικά την αυλή του Σπιτιού, την Πέμπτη 16 Ιουνίου, με την προβολή του πολυταξιδεμένου ντοκιμαντέρ του Βασίλη Κατσούπη και με ένα special DJ set από τον ίδιο τον Παναγιώτη Μελίδη (a.k.a. Larry Gus) και τους φίλους του!

Ο σκηνοθέτης Βασίλης Κατσούπης και ο μουσικός Παναγιώτης Μελίδης (a.k.a. Larry Gus) είναι φιλοί. Πολύ καλοί φίλοι. Ο Βασίλης ακολουθεί για τέσσερα χρόνια τον Παναγιώτη, από την Αθήνα και τη Βέροια ως τη Νέα Υόρκη και το Μιλάνο, καταγράφοντας την αναζήτηση του δεύτερου στη μουσική, στη ζωή αλλά και στη μεγάλη απόφαση να κάνει αυτό που πραγματικά ονειρεύεται. Ένα ιδιαίτερο ντοκιμαντέρ με αστείρευτο χιούμορ και ασύλληπτες ατάκες αλλά και μία παράλληλη καταγραφή του υπαρξιακού διλλήμματος της επιλογής ζωής, όλα καταγεγραμμένα υπό το πρίσμα του καλύτερου φίλου του πρωταγωνιστή! 

"Ο Φίλος μου ο Larry Gus" έχει ήδη προβληθεί σε φεστιβάλ στην Ελλάδα (συμμετοχή στο Διαγωνιστικό Τμήμα Μουσική & Φιλμ του 21ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κιν/φου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας και στο 18ο Φεστιβαλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης) και στο εξωτερικό, με πιο πρόσφατο το L.A. Greek Film Festival. Την παραγωγή της ταινίας υπογράφει η Heretic μαζί με τον Βασίλη Κατσούπη.  

Περίληψη:

Τον Μάιο του 2010, ο εικοσιεξάχρονος φοιτητής Πολυτεχνείου και «επίδοξος» μουσικός με το μουσικό όνομα Larry Gus και το βαπτιστικό Παναγιώτης, βρίσκεται μπροστά σε ένα δίλημμα και σε μία ευκαιρία: να ασχοληθεί σοβαρά με τη μουσική του. Η αμερικανική DFA Records, μία από τις μεγαλύτερες ανεξάρτητες δισκογραφικές εταιρείες παγκοσμίως (LCD Soundsystem, Hot Chip, κ.ά) τον ανακαλύπτει μέσα από το myspace και του ζητά να γράψει ένα άλμπουμ για αυτούς. Αποφασίζει να παρατήσει τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη Βαρκελώνη και ξαναγυρίζει στο παιδικό του δωμάτιο στη Βέροια για να ηχογραφήσει ένα album. Ο φίλος του Βασίλης Κατσούπης αποφασίζει από τη δική του πλευρά να κινηματογραφήσει: την προσπάθεια του Larry Gus, τα πάνω και τα κάτω, φιλικές σχέσεις και απλά κομμάτια καθημερινότητας. Θα τα καταφέρει ο Larry να γίνει αυτό που ήθελε ή θα παραδοθεί στη μοίρα του τραπεζικού υπαλλήλου; 

Σπίτι Cocktail Bar

Ανδρέα Παπανδρέου 9, Χαλάνδρι (εντός της στοάς)