43,42 Ευρώ πάνε το κιλό οι Killing Joke, 16 βγαίνουν, να τ' αφήσω;

Αντιγράφουμε από την ανακοίνωση στην ιστοσελίδα των Killing Joke:

"Επετειακό box set βινυλίων για τα 40 χρόνια (πότε πέρασαν;)

Αυτό το προϊόν βρίσκεται σε προ-παραγγελία και θα κυκλοφορήσει στις 21 Σεπτεμβρίου (χρόνος αρκετός για να δουλέψετε παραπάνω, να μην κόψετε αποδείξεις, να βγάλετε καπέλο, να πάρετε δάνειο)

Τιμή € 694,83 (κάθε υποψήφιος επενδυτ.. εεε αγοραστής ήθελα να πω, μπορεί να προμηθευτεί μόνο 6)

Έχει όμορφη παρουσίαση (και πολλαπλή χρηστικότητα, μέχρι και για σκαμπό κάνει), αυτή η θήκη περιέχει 16 έγχρωμα (αλίμονο...) διπλά βινύλια, ένα σετ ακουστικών και ένα υπογεγραμμένο βιβλίο με τους στίχους και ζυγίζει 16 κιλά.

Λόγω της φύσης του προϊόντος και των περιεχομένων, και τα δύο κιβώτια θα αποσταλούν μέσω υπηρεσίας ταχυμεταφοράς και θα επιβαρυνθούν με ασφάλιση (τεκμήριο στην εφορία;). Αυτό θα αντικατοπτρίζεται στην τιμή αποστολής και διακίνησης (για βάλτε κάτι παραπάνω σ' εκείνο το δάνειο που λέγαμε)

Τα 15 στούντιο άλμπουμ με bonus κομμάτια είναι όλα σε ξεχωριστά χρωματισμένο βινύλιο σε νέα σχεδιασμένα "stamp" εξώφυλλα.

Τα κομμάτια μπόνους περιλαμβάνουν ακυκλοφόρητο υλικό και εναλλακτικά mixes συν 8 ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΦΟΡΜΑΤ (ΟΥΤΕ ΣΕ MP3;;).

Περιεχόμενα: 16 διπλά άλμπουμ βινυλίου σε μονό εξώφυλλο. Ένα Βιβλίο με Στίχους. Ένα σετ ακουστικών. Ποικιλία από καλλιτεχνικές εκτυπώσεις, αφίσες, καρτ ποστάλ και φυλλάδια. Ένα πιστοποιητικό γνησιότητας.

Το αντίστοιχο box set με CD τιμάται μόνο 189,50

Σχόλια στις παρενθέσεις: Αντώνης Ξαγάς