Ακούστε την εκπομπή του Μπάμπη Αργυρίου το Σάββατο 29/2 στο Pikap

Μπάμπης Αργυρίου - Άλμπουμ διασκευώνΜε αφορμή την έκδοση του νέου του βιβλίου,“Άλμπουμ διασκευών”, ο Μπάμπης Αργυρίου έχει ετοιμάσει για το ραδιόφωνό μας μία μοναδική τετράωρη εκπομπή με επιλογές από αγαπημένα του τραγούδια και με επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τη συγγραφική του δραστηριότητα.

Ο Μπάμπης Αργυρίου ξεμυαλίστηκε πολύ νωρίς από τη μουσική και συμπέρανε πως ήρθε στον κόσμο για να προσηλυτίζει κι άλλους στη λατρεία της. Όμως του άρεσε να κλείνει κάπου κάπου το κασετόφωνο και να σκαρώνει ιστορίες. Όταν μεγάλωσε, άρχισε να γράφει την άποψή του για δίσκους και όταν παραμεγάλωσε, έγραψε δυο μυθιστορήματα με ήρωες παθιασμένους – μάντεψε με τι... Οι τίτλοι τους “Έχω όλους τους δίσκους τους” και “Προτιμώ τα παλιά τους”.

Στο “Άλμπουμ διασκευών” η μουσική προσπαθεί να κρυφτεί -και συχνά τα καταφέρνει- παρότι οι ιστορίες έχουν ως πηγή έμπνευσης βιογραφίες, χαρακτηριστικά και στίχους ροκ μουσικών.

Ο Μπάμπης Αργυρίου είναι ο δημιουργός των: Ράδιο Free (1980-87), Rollin Under fanzine (1985-91), Lazy Dog Records (1985-2005), MiC Books (2013-) και συνδημιουργός του MiC.gr (2000-)

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ, 15:00-19:00

https://www.topikap.gr/radio

Update: Η εκπομπή μεταδόθηκε. Τώρα μπορείτε να την ακούσετε εδώ.