Αμερικάνικη πρωτοπορίαScissor
Για τη Ρώσικη πρωτοπορία διαβάστε το σημερινό άρθρο του Κώστα Καρδερίνη. Για να μην παραπονιούνται οι υπερπόντιοι φίλοι μας, θα ασχοληθώ εγώ με τις δικιές τους πρωτιές.

Αμερικάνικη πρωτοπορία #1:
"Αυτοί που δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι τις 27 Ιουλίου που θα βγει το άλμπουμ των Scissor Sisters στην Αμερική, μπορούν να το αγοράσουν τώρα από το itunes μαζί με το extra track 'Get it, get it'". Νέα ήθη στη "δισκογραφία".

Αμερικάνικη πρωτοπορία #2:
"Υπάρχει μια cool σελίδα για τους Thievery Corporation στο itunes. Ο Eric και ο Rob επέλεξαν 20 από τα αγαπημένα τους κομμάτια από τον κατάλογο του itunes που μπορεί κανείς να αγοράσει μεμονωμένα ή ως συλλογή". Οι συλλογές τώρα γίνονται ακόμα πιο εύκολη υπόθεση.

Αμερικάνικη πρωτοπορία #3:
Η Koch Entertainement κυκλοφορεί στις 8 Ιουνίου το dvd 'A to Zeppelin: The Story of Led Zeppelin' από το οποίο απουσιάζει το γκρουπ και η μουσική του. Διάφοροι που τους γνώρισαν μιλάνε γιαυτούς: J.J. Jackson, Richard Cole, Roy Harper, Simon Kirke, Andy Johns, Chris Dreja, Big Jim Sullivan, Carmine Appice, Joe Esposito...

Αμερικάνικη πρωτοπορία #4:
O Prince που επέστρεψε πρόσφατα με το δίσκο 'Musicology' τσίμπησε λίγο τις τιμές των εισιτηρίων του και σε όποιον πάει σε συναυλία του δίνει και μια κόπια από το νέο του άλμπουμ. Στις 20 Μαϊου πούλησε το εκατομμυριοστό εισιτήριο κι o δίσκος έγινε πλατινένιος.