Αυτοσχεδιάζοντας στου Μπαράκου (ξανά)Αυτοσχεδιάζοντας
Επανεκδόθηκε σε cd ο ιστορικός διπλός δίσκος βινυλίου 'Αυτοσχεδιάζοντας στου Μπαράκου' των Σάκη Παπαδημητρίου - Φλώρου Φλωρίδη που πρωτοκυκλοφόρησε το 1979 ηχογραφημένος ζωντανά στο jazz club του Μπαράκου στην Πλάκα και ήταν η πρώτη κυκλοφορία δίσκου σύγχρονης τζάζ στην Ελλάδα. Την προσεγμένη έκδοση σε cd επιμελήθηκε ο Φλώρος Φλωρίδης και κυκλοφόρησε η J.n.d re-records και διανέμει η A&N records. Περισσότερες πληροφορίες στο floridis@aol.com

Αντιγράφουμε από το εξώφυλλο του cd:

«Επιτρέπεται η ανατύπωση, η αντιγραφή μέρους ή όλου, η αποθήκευση σε αρχείο πληροφοριών, ο δανεισμός, η κλοπή, η μαγνητοφώνηση - ερασιτεχνική και επαγγελματική - και η πειρατική κασετοποίηση του δίσκου.

Επιτρέπεται η ιδιωτική, η κρυφή ή η δημόσια εκτέλεση όλων ή μεμονωμένων «έργων» ή αποσπασμάτων του δίσκου, ιδίως άνευ ενημερώσεως των «συνθετών».

Επιτρέπεται η μετάδοση της παρούσης ηχογραφήσεως με οποιοδήποτε υπάρχον ή μελλοντικό μέσο επικοινωνίας - ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοαντιγραφικό, φωνογραφικό, άφωνο, ραδιοεκπομπικό, μικροφιλμικό, βιντεοσκοπικό, διαστημικό, διατρητικό, συγκεκριμένο ή απροσδιόριστο - χωρίς να προηγηθεί έγγραφος άδεια από οποιονδήποτε που εμφανίζεται ως αρμόδιος, υπεύθυνος, πληρεξούσιος, ή που δηλώνει καλοθελητής, συνέταιρος, ιδιοκτήτης, κάτοχος ή νομεύς.

Επιτρέπεται η χρήση του δίσκου ως άτοκος επένδυση σε κινηματογραφικές ταινίες τρόμου, κουλτούρας, πορνό ή μιούζικαλ καθώς και η διαρροή του σε μπουάτ, οικογενειακές ταβέρνες, αεροδρόμια και τράπεζες - συμπεριλαμβανομένων και των τζουκ-μποξ.

Τέλος, επιτρέπεται η χρήση του γενικώς "όπου δει" κατά την προσωπική χρήση των ενδιαφερομένων και άνευ επιφυλάξεως οιωνδήποτε δικαιωμάτων - πνευματικών, ψυχικών, σωματικών, χρησικτησίας ή ευρεσιτεχνίας - των δύο αυτοσχεδιαστών».