Διήμερο Αυτοσχεδιασμού στο Στούντιο Εννιά

Το Στούντιο Εννιά ανοίγει τις πόρτες του και καλωσορίζει 12 μουσικούς σε ένα διήμερο αυτοσχεδιασμού και ελεύθερης σκέψης

23/2

To RSLG Quartet θα παρουσιάσει υλικό από το νέο άλμπουμ “STEPS”. Free impro, avant-garde, freejazz, neobeat, noise και άλλα ηχητικά παιχνίδια από τους:

Βασίλης Ρούπας: πιάνο, ηχητικά εφέ
Γιάννης Λελούδας: τύμπανα
Στέλιος Γιαννουλάκης: ηλεκτρονικά
Παναγιώτης Ράπτης: σαξόφωνο

The Coal

Ένα αυτοσχεδιαστικό ντουέτο από την Αθήνα που αποτελείται από τον Σίμο Ρηνιώτη στα drums και τον Γιάννη Αράπη στην κιθάρα. Εχούν κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2017 το Son Of A Gun και είναι σε διαδικασία ηχογράφησης για νέο υλικό.

24/2

Τον Νοέμβριο του ’17 οργανώθηκε μία συλλογική ηχογράφηση αυτοσχεδιασμού, με βασικό στοιχείο τον πειραματισμό ελεύθερης απόδοσης κειμένων και μουσικών γραμμών. Χωρίς καμία προετοιμασία, αυτοσχεδιάσαμε όλοι μαζί και σε συνδυασμούς, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουμε έναν κοινό στόχο ο οποίος φανερωνόταν σε όλους μας σταδιακά. Τρεις μήνες μετά, ενώ παράλληλα προετοιμάζουμε την κυκλοφορία που αποτυπώνει εκείνη την ημέρα, θα βρεθούμε ξανά ώστε να μοιραστούμε αυτή την εμπειρία με ακροατές που τους γοητεύει το αναπάντεχο.

Kλαίρη Δουκουμεντζάκη – κείμενα, φωνή
Μέμος Μουστάκας – πιάνο
Παναγιώτης Ράπτης – σαξόφωνο, φλάουτο
Γιώργος Κοκκινάρης – κοντραμπάσο
Στέφανος Ψαραδάκης – κρουστά, ηλεκτρονικά

guests:

Νίκος Κορδέλης – κιθάρα
Γιάννης Δεσποτάκης – κρουστά

ώρα έναρξης 21.30 (και για τις δύο ημέρες)

συνεισφορά 5€ (λαβωμένοι οικονομικά είσοδος ελεύθερη)

Στούντιο Εννιά (Αγίου Μάρκου 11, Σύνταγμα, 3ος όροφος)

fb event: https://www.facebook.com/events/180827322422368