Διήμερο ελεύθερου αυτοσχεδιασμού από την defkaz records

defkaz records presents Take One

H defkaz records γιορτάζει την 20η της κυκλοφορία με ένα διήμερο ελεύθερου αυτοσχεδιασμού στον ιστορικό χώρο της Μικρής Σκηνής στην Τούμπα. Η θεσσαλονικιά εταιρεία ξεκίνησε το 2006, έκανε μια παύση το 2016 κι επανεκκίνησε δυναμικά το 2021 απ' όπου και μετράει εννέα νέες κυκλοφορίες σε CD και βινύλιο. Στο διήμερο παίρνουν κυρίως μέρος καλλιτέχνες που έχουν συνεργαστεί με την defkaz.  Κάθε βραδιά θα παίξουν δύο σχήματα.

 Την πρώτη βραδιά θα υπάρξουν συνδυασμοί υπό το σκεπτικό της πρώτης φοράς όλοι μαζί.  Έτσι σχήματα - μουσικοί, που έχουν ήδη ηχογραφημένο υλικό με την εταιρεία, θα συναντηθούν για πρώτη φορά πάνω στη σκηνή σε νέα σύνθεση. Ο Σάκης Παπαδημητρίου με μέλη των Freecall (Θοδωρή Πατσαλίδη, Λάκη Τζήμκα) και το Σώμα (Θύμιο Ατζακά, Αντώνη Ανισέγκο) με μέλη των Orange Blue Green (Δήμο Γκουνταρούλη, Νεκτάριο Καραντζή).

 Η δεύτερη βραδιά θα ξεκινήσει με το παρόν της εταιρείας όπου με αφορμή την 20η κυκλοφορία, ο Μιχάλης Σιγανίδης με τον Γιάννη Αναστασάκη θα μας αποδώσουν την ατμόσφαιρα του ''dead slow'. Τέλος το τρίο των James Wyllie, Μπάμπη Παπαδόπουλου και Άλεξ Λουλούδη θα δημιουργήσουν ηχητικά περιγράμματα με σκοπό να ελευθερώσουν τη φαντασία μέσω συνθετικών διαδρομών.

 Το διήμερο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του αγαπημένου μας φίλου και συνεργάτη Χρήστου Γερμένογλου. Μετράμε δύο χρόνια από την απουσία του..

Ώρα προσέλευσης 21:00, Είσοδος 12€/μέρα

 

Πρόγραμμα

Παρασκευή 26 Απριλίου

22:00 Σάκης Παπαδημητρίου: Πιάνο

            Λάκης Τζήμκας: Κοντραμπάσσο, Ηλ. Μπάσσο

            Θοδωρής Πατσαλίδης: Βιολί

23:30  Αντώνης Ανισσέγκος - Πιάνο

             Θύμιος Ατζακάς - Ούτι, Κιθάρα

             Δήμος Γκουνταρούλης - Τσέλο

             Νεκτάριος Καραντζής - Κοντραμπάσο

Σαββάτο 27 Απριλίου

22:00 Μιχάλης Σιγανίδης: Κοντραμπάσσο, Ηλ. Μπάσσο

            Γιάννης Αναστασάκης: FX, Loops, Electronics

23:30 James Wyllie - Σαξόφωνο, Κεμεντζές

            Μπάμπης Παπαδόπουλος - Ηλεκτρική Κιθάρα

            Άλεξ Λουλούδης - Τύμπανα                        

Χορηγοί: Fischer / Εργαστήριο Ιστότυπος

ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ Επταλόφου 14, Κ. Τούμπα,  694 450 3542