Διπλό Apollo 440, live Forever changes, live Cranes, live Pearl JamDude
Apollo 440. Μας τους θύμιζε κάποια εκπομπή που είχε για σήμα της το "Raw power", και πάνω που ετοιμαζόμασταν να τους ταξινομήσουμε στους αποδημήσαντες, να που επιστρέφουν. "Dude descending a staircase" το νέο τους που βγαίνει λίαν συντόμως και είναι διπλό. Στο ένα cd 13 δικά τους, στο άλλο 8 της Stealth Sonic Orchestra. Τη διαφορά μεταξύ των δύο cd θα την ακούσουμε σύντομα και θα σας την μαρτυρήσουμε.

Ένας άλλος τιτάνας, ο Arthur Lee, μαζί με τo Forever Changes String and Horn Ensemble θα παρουσιάσει τετράκις στην Αμερική το "Forever changes" επ'ευκαιρία της 35ης επετείου από την κυκλοφορία του. Το Φθινόπωρο θα κυκλοφορήσει και η live εκτέλεση του δίσκου που ηχογραφήθηκε στο Royal Albert Hall πέρυσι. Αυτό μάλιστα, είναι ένα από τα λίγα live cd που μ'ενδιαφέρει ν'ακούσω. Ποιο ήταν άραγε το τελευταίο live που αγόρασα; Του Perry Blake μάλλον...

Cranes - Live in Italy. Αν είχε δίπλα στον τίτλο και τη χρονολογία 2002, θα είχε όλες τις πληροφορίες που χρειαζόταν ο υποψήφιος αγοραστής. Κυκλοφορεί βασικά μέσω του site cranes-fan.com και κάποιες ποσότητες θα διοχετευτούν στα καταστήματα των UK, USA και France. Από την Dadaphonic.

Ααα, έχουμε και τρία live των Pearl Jam που βγαίνουν τον Ιούνιο. "Live from Australia tour", "Live from Japan" και "Live from U.S.". Είναι κι ένα ακόμα του Jeff Buckley που κυκλοφορεί παράλληλα. To "Hot rod honeymoon". Live, demos, best; Ούτε 'γω ξέρω.