Δισκογραφικό... πλαγκτόνQuiet city
Ο καλός ποστροκάς Mark Nelson γίνεται μεθαύριο πατέρας στο τέταρτο άλμπουμ. Θα γεννηθεί σύμφωνα με την μαία του κυρία Kranky στις 13 Ιουλίου και θα του δοθεί το όνομα Pan American και το επώνυμο 'Quiet City'. Το υπερηχογράφημα έδειξε όμορφο και ήσυχο βρέφος.

O Lol Tolhurst των Cure και η τραγουδίστρια Cindy Levinson έσμιξαν τύχες και ονόματα και γέννησαν τους Levinhurst που έβγαλαν ντεμπούτο άλμπουμ αυτές τις μέρες.

Ο Andy Bell των Erasure ανταποκρίθηκε με ενθουσιασμό στην πρόταση των (Ελλήνων) In Vox και κάνει ντουέτο μαζί τους στο νέο τους single 'Will I ever?'. Στο single υπάρχουν ακόμα remix των Marsheux και του Chris "The Greek" Panaghi.

Ετοιμάζεται το νέο Garbage άλμπουμ που πιθανόν να λέγεται 'Hands οn a hard body'. Ποιος αγωνιά πια για νέο δίσκο Garbage; Θα σωθούν αν, όπως ακούγεται, καλέσουν Marilyn Manson και Dave Grohl για συμμετοχή;

Musical βασισμένο πάνω στην ιστορία των Ramones ετοιμάζει παραγωγός στο Perth της Αυστραλίας. Καλλιτεχνικός διευθυντής θα είναι ο πρώτος τους ντράμερ Tommy Erdelyi.

O Curt Kirkwood των Meat Puppets ετοιμάζει νέο δίσκο για το νέο έτος που θα κυκλοφορήσει με το όνομά του. Παράλληλα έφτιαξε με τον πρωην ντράμερ των Sublime Bud Gaugh τους Volcano που θυμούνται επιρροές Selecter, Specials και Μarley. Ο αδερφός Cris Kirkwood βρίσκεται στη φυλακή αφού πέρυσι πυροβόλησε πάνω σε αψιμαχία σεκιουριτά πάρκινγκ και έφαγε 28 μήνες.

O Gavin Rossdale ηχογράφησε 14 τραγούδια και θα το βγάλει με το όνομα Institute το Σεπτέμβριο. Το προηγούμενο γκρουπ του με το κατάπτυστο πια όνομα Bush δεν υφίσταται πλέον.

Ξανά μαζί μετά από επτά χρόνια οι Wet Wet Wet. Όχι πολλά νέα πράγματα. Ένα νέο σινγκλ, κατευθείαν greatest hits και τουρ για να τα αρπάξουν απ'τους νοσταλγούς. Ουστ! Επτά χρόνια αγρανάπαυσης και δεν έχουν γεμίσει οι μπαταρίες τους για νέο άλμπουμ;