Δίσκοι Gordon Gano, Reindeer Section, Paul Oakenfold, εναλλακτικοί εκατομμυριούχοιFlash Gordon
Αρκετούς αξιοσέβαστους καλλιτέχνες κάλεσε στο πρώτο του σόλο cd "Hitting the Ground" o Gordon Gano των Violent Femmes. Είναι τόσοι που κινδυνεύει ο δίσκος να μπει στο ράφι με τις συλλογές. Και φυσικά όλοι οι θαυμαστές, όλων αυτών να τον αγοράσουν, κονόμησε ο Gordon. Tracklist:

01 Hitting the Ground (w/PJ Harvey)
02 Oh Wonder (w/Mary Lou Lord)
03 Make It Happen
04 Don't Pretend (w/John Cale)
05 Catch 'Em In The Act (w/Lou Reed)
06 So It Goes (w/Linda Perry)
07 Run (w/Frank Black)
08 Darlin' Allison (w/They Might Be Giants)
09 Merry Christmas Brother (w/Cynthia Gayneau)
10 It's Money (w/Martha Wainwright)
11 Hitting the Ground

Μια που μιλάμε για καλεσμένους, να θυμηθούμε την περίπτωση του Gary Lightbody των Reindeer Section που πέρυσι έβγαλε το μέτριο "Y'all Get Scared Now, Ya Hear!" με συμμετοχή δεκαπέντε μουσικών από άλλα σκωτσέζικα και μη γκρουπ. Στο νέο του "Son Of Evil Reindeer" οι καλεσμένοι είναι 27! Κυκλοφορεί κι εδώ την Τρίτη.

Μια βδομάδα αργότερα έρχεται το "Bunkka", πρώτο προσωπικό του Paul Oakenfold με δικά του τραγούδια. Κι αυτός απέδειξε πως διαθέτει φιλόξενο στούντιο αφού πέρασαν απ'αυτό οι Ice Cube, Tricky & Nelly Furtado, So Solid Crew, Crazy Town, Grand Lee Buffalo, Emiliana Torini και η Carla Werner. Για να ακούσουμε αν μετράει και σαν συνθέτης.

Το Rolling Stone μας ενημερώνει και φέτος ποιοι μάζεψαν όλο το χαρτί στην Αμερική πέρυσι. Πως το καταφέρνει; Υποκλέπτει στοιχεία απ'τις φορολογικές δηλώσεις, παραβιάζει το τραπεζικό απόρρητο;

Πρώτοι οι εναλλακτικοί-ακτιβιστές Ιρλανδοί, δεύτερος ο Dr Dre που έχει τον Eminem στην εταιρεία του, στην έκτη θέση το άλλο αλάνι του γκέτο ο Master P, στην 4η ο απίθανος Dave Matthews που αμφιβάλλω αν πουλάει 5000 αντίτυπα εκτός Αμερικής, οι Ρουβάδες της χώρας στο 8, η Βίσση στο 5, ο Νταλάρας στο 10, ο Roberto Carlos στο 7, και φυσικά αυτοί που τό'φτυναν πριν 35 χρόνια ("Money can't buy me love") το βλέπουν (οι ζωντανοί και οι κληρονόμοι των άλλων τουλάχιστον) να τους κυνηγάει ακόμα επίμονα...

1. U2 - $61.9m
2. Dr Dre - $51.9m
3. Beatles - $47.9m
4. Dave Matthews Band - $43.4m
5. Madonna - $40.8m
6. Master P - $36m
7. Carlos Santana - $32.7m
8. 'N Sync - $26.5m
9. Aerosmith - $24.2m
10. Sting - $24m