Δίσκοι, live δίσκοι και live σκέταAmon Tobin
Νωρίς είναι ακόμα για νέο δικό του άλμπουμ οπότε Solid Steel Presents Amon Tobin Recorded live. Βγαίνει σε cd στις 12 Ιουλίου και είναι ένα σετ με κομμάτια των DJ Food, Tipper, AFX, As One, Mob Nation, Danny Breaks, Cherrystones, Interlude, Facs & Scythe, Icarus, Controller 7, Exile και άλλων όπως Amon Tobin, Silent Witness & Break, T Power, Topogigio, Future Prophecies, Deep Roots, Suspicious Circumstance, Dizzee Rascal και των άσχετων με όλα τα προηγούμενα Velvet Underground (το 'Venus in Furs').

Από την ίδια εταιρεία (μαντέψτε την) και ο νέος δίσκος του λογοπλόκου Luke Vibert ως Wagon Christ : 'Sorry I Make You Lush'.

Σας είπα ότι οι Two Lone Swordsmen διασκευάζουν το 'Sex Beat' των Gun Club στο νέο τους 'From The Double Gone Chapel'; Ένα μυαλό...

Οι Nurse with Wound του Steven Stapleton θα παίξουν στο τέλος του χρόνου live στο San Francisco μαζί με τους Current 93. H είδηση βρίσκεται στο γεγονός ότι είχαν να παίξουν live γύρω στα 20 χρόνια.

Θυμάστε τον Ben Christophers που πριν τρία χρόνια είχε βγάλει στην V2 το δίσκο 'Spoonface'. Φαίνεται πως δεν πήγε καλά και ο Ben βρήκε στέγη στην πιο 'λαϊκή' Cooking Vinyl η οποία δίνει ήδη δωρεάν mp3 του και θα κυκλοφορήσει το νέο cd του στις 13 Σεπτεμβρίου. Το benchristophers.com δε λέει τίποτα περί αυτού αφού αν και έχει το όνομα του καλλιτέχνη ανήκει στην παλιά του εταιρεία. To b-e-n-c-h-r-i-s-t-o-p-h-e-r-s.com είναι διαθέσιμο φίλτατε. 'The spaces between'. Αυτός είναι ο τίτλος του νέου του δίσκου.

Τέσσερα μέλη των Roxy Music συναντιούνται στο νέο δίσκο του κιθαρίστα τους Phil Manzanera. O ίδιος, ο Brian Eno που έχει αιώνες να βγάλει δικό του δίσκο, ο Andy MacKay και ο Paul Thompson. Άροξοι μουσικοί που επίσης θυμούνται τον Phil και βάζουν την πινιελιά τους είναι οι Robery Wyatt, David Gilmour και η Chrissie Hynde. Ο δίσκος '6PM' θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιουλίου αλλά τι τα θες, ο Bryan Ferry θα έχει δεκαπλάσιες πωλήσεις και μόνος του.