Ένα φανζίν ήρθε απόψε από τα παλιά...

Gee-Gaw"Το gew-gaw φανζίν, κυκλοφορεί ύστερα από 17 χρόνια, νέο τεύχος στα ελληνικά για να γιορτάσει τα συνολικά 20 χρόνια από το πρώτο τεύχος!!! (Δυστυχώς όμως βγήκε με δυο χρόνια καθυστέρηση!! Λεπτομέρειες!)

Στο τεύχος αυτό θα διαβάσετε συνεντεύξεις των The Snails, Le Mur, Constantine, The Roaring 420s, Galactic Harbour, Impuritan κλπ, καθώς και μπόλικες δισκοκριτικές, όλα αυτά με την απαραίτητη σοβαρότητα που μας διέκρινε και συνεχίζει να μας διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια.

Το cd είναι μια απίθανα μοναδική συλλογή με 22 γκρουπ (15 ελληνικά, 1 καναδικό, 1 αγγλικό, 3 αμερικάνικα, 1 γερμανικό) τα οποία τραγουδάνε στα ελληνικά. 20 από τα 22 τραγούδια είναι ακυκλοφόρητα!!!

Συμμετέχουν οι: The Frantic V, The Mongrelettes, The Snails, Constantine (Aμερική), The Seventh Ring of Saturn (Aμερική), The Basements, The Statycs, Light Bulb Alley (Kαναδά), The Teardrops, Διαφυγόν Κέρδος, Ανάπλους, The Thingz (Aμερική), Le Mur (Γερμανία), Blue Night Trip, The Cyclothymics, The Bordellos (Aγγλία), Yellow Digit, Ηλίας Χορταριάς, Ακούγοντας Τη Φύση Μου, Divina Ornamenta.

Οι πρώτες 100 κόπιες περιέχουν 100 σινγκλάκια. Οι 50 με 7’’ του Constantine και οι άλλες 50 με το σπλιτ 7’’ των Marshmallow Overcoat/Thee Hands Of Tyme

Αυτά μπορείτε να τα παραγγείλετε μόνο από την σελίδα της Nowhere Street Music στο Bandcamp.

Αυτά μας έστειλε ο δημιουργός του Γιώργος Μάρκου και με την αφορμή αυτή μπήκα στον πειρασμό να σκαλίσω μνήμες, συρτάρια και ράφια (μα που τα έχω βάλει;), να θυμηθώ εξορμήσεις στα Εξάρχεια, εκεί κάπου στα τέλη των 90s, αναζητήσεις για φανζινάκια γνωστά αλλά και καινούργια, και μέσα σε όλα ήταν και αυτό (γκουχ-γκουχ πολύ σκόνη... μα ήμουν σίγουρος ότι κάπου εδώ είναι!), που ξεχώριζε ήδη από τα περίφημα (ψυχεδελικά, τι άλλο;) εξώφυλλα της Ηλιάνας Νοέα, με εκείνο το όνομα που πάντα δυσκόλευε τη συνεννόηση, πως το είπες, γκιου γκο; Είχε συνήθως και δισκάκια και κασέτες, έφτασε τα 8 τεύχη στα ελληνικά, μετά βγήκαν άλλα τρία στα αγγλικά και μετά το χάσαμε... Μέχρι σήμερα που ... να τα επιτέλους, τα βρήκα! Λείπουν κάποια, να χάθηκαν άραγε με τα χρόνια, να μην τα είχα βρει τότε, ποιος ξέρει, ήταν που δεν είχα γίνει και συνδρομητής και δεν κατέβαλα τα ...20 κιλά τραχανά που ζητούσε γι αυτό (αυτά ήταν για καταγωγή από Αρκαδία, για κάθε άλλο νομό είχε διαφορετική "χρέωση").