Ένα βιντεοκλίπ για τη Λώρα: Never Grow Old - Speed_28

Με χαρά σας παρουσιάζουμε το πρώτο επίσημο βιντεοκλίπ από την Αναζήτηση της Λώρα Ντουράντ. Άλλωστε οι δύο βασικοί χαρακτήρες της ταινίας, Αντώνης Τιτσάνης (Μάκης Παπαδημητρίου) και Χρήστος Φερτάκης (Μιχάλης Σαράντης) έχουν ως βασική ασχολία τους Speed_28, μια -όχι και τόσο- περίφημη μπάντα που παίζει 8-bit μουσική.

Στο Never Grow Old οι, φτιαγμένοι για την ταινία, Speed_28 ερμηνεύουν ζωντανά μια από τις μεγάλες (;) τους επιτυχίες με τη φωνή του Αντώνη Τιτσάνη (Μάκη Παπαδημητρίου) ενώ ο Χρήστος Φερτάκης (Μιχάλης Σαράντης) ρυθμίζει μάλλον απρόθυμα τον ήχο. 

Τη μουσική και τους στίχους για το Never Grow Old έχει γράψει ο Γιώργος Μπουσούνης που υπογράφει και το σάουντρακ της ταινίας. Το μοντάζ έχει κάνει ο Νίκος Χατζής, υπεύθυνος για το ντοκιμαντέρ Music For Ordinary Life Machines

Δείτε το βιντεοκλίπ και εγγραφείτε στο επίσημο youtube κανάλι της ταινίας εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=MFDyNulCKG0

Για το μυστηριώδες βίντεο με αποσπάσματα από ταινίες της Λώρα που εμφανίστηκε ξαφνικά στο διαδίκτυο τις προηγούμενες μέρες, οι παραγωγοί της ταινίας ερευνούν την υπόθεση σε βάθος και δεν θέλουν προς το παρόν να κάνουν κανένα σχόλιο.  

facebook.com/ThePursuitOfLauraDurand/

vimeo.com/bavellas