Εορταστικό διήμερο για τα τρία χρόνια του Death Disco


Joyce Βρισκόμαστε πολύ κοντά σε ένα πολύ ενδιαφέρον εορταστικό μουσικό διήμερο, εν όψει των τρίτων γενεθλίων του club Death Disco. Την Παρασκευή 4 Μαρτίου ο Mike Joyce (ντράμερ των The Smiths) θα αναλάβει τα decks για να γιορτάσει μαζί μας την τριακοστή επέτειο από την κυκλοφορία του θρυλικού "The Queen Is Dead", με σκοπό να επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά όχι μόνο το πόσο σημαντική ήταν η όλη indie και new wave σκηνή, αλλά και πόσο επιδραστική και ζωτικά παρούσα μπορεί να είναι μέχρι και σήμερα. Στην ίδια μουσική συχνότητα θα "εκπέμψουν" ακολούθως μερικοί σημαντικοί local djs, κρατώντας τα vibes ανεξάρτητα μέχρι αργά!


Xymox Την επόμενη μέρα, το Σάββατο 5 Μαρτίου, έρχεται η κορύφωση με τη ζωντανή εμφάνιση των Clan Of Xymox. Το πολύ αντιπροσωπευτικό αυτό συγκρότημα του αξεπέραστου ήχου της 4AD έρχεται ξανά στην Αθήνα, για να παίξει μπροστά στο αγαπημένο του κοινό. Οι φίλοι του dark wave και των 80'ς γενικότερα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ακόμα πολλά υποσχόμενο live, που ανεβάζει κατά πολύ τις προσδοκίες ενόψει του χαρακτήρα της όλης βραδιάς. Μετά το live, εν μέσω εορταστικών happenings, δέκα djs θα παίξουν, εκτός από dark wave, post punk, ebm και γενικότερα indie κυκλοφορίες, για να ευχηθούν με νότες τα "χρόνια πολλά".

Οι Clan Of Xymox θα ξεκινήσουν στις 21.30'. Η είσοδος μέχρι τις 00.30' θα είναι 15 ευρώ, ενώ από τότε και μετά, που αρχίζουν τα dj set, πέντε ευρώ με μπύρα ή κρασί.