Επανασυνδέσεις Specials, Pylon, διάλυση Beta Band, επιστρέφουν οι dEUSThe Specials
Μετά την επιτυχία της επανασύνδεσης των Pixies πολλά διαλυμένα γκρουπ το ...ξανασκέφτονται. Οι Specials, ότι πιο σημαντικό βγήκε απ'το Coventry, είναι ένα από αυτά. Ο Neville Staple αποκάλυψε στο Mojo ότι συναντήθηκε με τους Terry Hall και Jerry Dammers και συζήτησαν το ενδεχόμενο να ξαναφτιαχτούν με όλα τα αυθεντικά μέλη που ήταν επτά. Φαντάζεστε τι έχει να γίνει, υποθέτω, στις συναυλίες τους...

Επανασυνδέθηκαν οι Αθενσαίοι Γεωργιανοί Pylon της Vanessa Briscoe, που από το 80 μέχρι το 90 κυκλοφόρησαν 3 άλμπουμς. Έδωσαν ήδη το πρώτο τους live και ελπίζουν πως στο δεύτερο γύρο θα τύχουν μεγαλύτερης προσοχής. Οι Romeo Void, ετοιμάζονται;

Πάμε στα περήφανα γηρατειά. Οι Steve Winwood και Jim Capaldi σχεδίασαν επανασύνδεση των Traffic αλλά ένα έλκος που έπαθε ο δεύτερος τους χάλασε προσωρινά τα σχέδια.

Λέγαμε για επανασυνδέσεις, έχουμε όμως και μια απόφαση για διάλυση από τους Beta Band που από κριτικές τα πάνε καλά, αλλά από πωλήσεις μέτρια.

Και οι No Doubt διαλύονται μετά από μια τελευταία τουρ-ιστική βόλτα. Η Gwen Stefani θα σολάρει μουσικά και κινηματογραφικά.

Οι dEUS, τέσσερα χρόνια μετά το 'The ideal crash' (περίοδος που εκλήφθη ως διάλυση) στρώθηκαν στη δουλειά για νέο άλμπουμ. Έδωσαν κι ένα καινούργιο κομμάτι για downloading, το 'If you don't get what you want'. In a download store near you. Quiz: πως να συνεχίζεται άραγε ο τίτλος; a. commit suicide, b. keep tryin', c. change your target.

Μια που ο λόγος για downloading, έρευνα απέδειξε ότι στα επίσημα και νόμιμα 'loads προηγείται το hip-hop, ακολουθεί το dance, τρίτο το alternative, τέταρτο έρχεται το R&B και πέμπτο το rock. Οι χιπχόπερς είναι τα πιο νομοταγή παιδιά τελικά.