Επανεκδίδονται τα βιβλία του Γιάννη Αγγελάκα και μαζί "Λύκοι Λάιβ στο Ολύμπιον" και “Πότε Θα Φτάσουμε Εδώ”

Λύκοι Λάιβ + ΒιβλίαH Feelgood σε συνεργασία με την Alltogethernow προχωρούν στην επανατύπωση των δύο παλαιών συλλογών κειμένων του Γιάννη Αγγελάκα “Σάλια Μισόλογα και Τρύπιοι Στίχοι” (πρώτη έκδοση 1988) και “Πως Τολμάς και Νοσταλγείς Τσόγλανε” (πρώτη έκδοση 1999).

Το πρώτο βιβλίο θα διατίθεται δεμένο με το καινούργιο live cd  των Γιάννη Αγγελάκα και Νίκου Βελιώτη “ΛΥΚΟΙ ΛΑΙΒ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝ” μια live ηχογράφηση από την συναυλία που δόθηκε  στο γνωστό κινηματοθέατρο της Θεσσαλονίκης το 2011 (περιέχει και τις διασκευές απο Μπάτη, Ζαμπέτα, Εν Πλώ που δεν είχαν εκδοθεί ως τώρα) και το δεύτερο  βιβλίο θα διατίθεται μαζί με τον δεύτερο cd της συνεργασίας τους που κυκλοφόρησε το 2007 “Πότε Θα Φτάσουμε Εδώ”.

Το “ΛΥΚΟΙ ΛΑΙΒ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝ” πρόκειται σύντομα να κυκλοφορήσει αυτόνομο και σε βινύλιο.

ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Γ.ΑΓΓΕΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΤΥΠΩΣΗ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΟΥ

Δεν πιστεύω στην γραμμική έννοια του χρόνου, δεν πιστεύω στο παρελθόν, δεν πιστεύω στο μέλλον, το παρόν μου φαντάζει ηδονιστικό για την εν δυνάμει αέναη δυνατότητα που μου προσφέρει να περιφέρομαι πάνω κάτω στον συμπαγή τετραδιάστατο χωρόχρονο συναντώντας τον εαυτό μου σε όλες του τις ηλικίες. Χαίρομαι για την επανατύπωση αυτών των δύο συλλογών κειμένων (“Σάλια, μισόλογα και τρύπιοι στίχοι” και “Πως τολμάς και νοσταλγείς τσόγλανε”) γιατί εκεί μέσα με συναντώ  από τα εικοσιδύο  μέχρι τα σαράντα. Θα χαιρόμουν ακόμα περισσότερο αν προχωρούσαμε στην επανατύπωση και όλων των “μελλοντικών” μου κειμένων, όμως κάτι τέτοιο προς το “παρόν” φαντάζει τεχνικώς αδύνατον. Είμαι σίγουρος πως γίνομαι κατανοητός τουλάχιστον σε όσους είχαν διαβάσει αυτό το κείμενο πριν το γράψω. Στο κάτω κάτω δεν λέω και τίποτα περισσότερο από αυτά που λένε οι πρώτοι στίχοι στο “Πως τολμάς και νοσταλγείς τσόγλανε”:

"Πριν αρχίσουν όλα
Είχαν κιόλας αρχίσει
Πριν φτάσω ήμουν ήδη εκεί
Τα ίχνη μου και ο δρόμος προϋπήρχαν
Τ' ακολούθησα
Βρήκα ένα σπίτι στις φλόγες
Μπήκα μέσα και του 'βαλα φωτιά".