Επετειακή κυκλοφορία συλλογής με ακυκλοφόρητα από την Β-otherSide records

H Β-otherSide records μαζί με τον Mr. Vinylios record store, θέλοντας να γιορτάσουμε τα 11 + 25 χρόνια μας αντίστοιχα, ζητήσαμε από 12 μπάντες τις οποίες αγαπούμε και θαυμάζουμε, να συνεισφέρουν ένα ακυκλοφόρητο –σε δίσκο βινυλίου– κομμάτι τους και θα θέλαμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε κατά αλφαβητική σειρά τους Αγόριαstonilio, B-Sides, Cherries on a Blacklist, Διάφανα Κρίνα, Isla Fortuna, Λευκή Συμφωνία, Lia Hide, Lost Bodies, Planet of Zeus, Purple Overdose, Raining Pleasure, Venus In Furs για την ανιδιοτελή προσφορά τους.

Το εξώφυλλο της συλλογής έχει φιλοτεχνηθεί από τον μυθικό σχεδιαστή κόμιξ Ken Landgraf, με εξώφυλλα και συνεργασίες μεταξύ άλλων με Pink Floyd, Manowar, Thor ενώ είναι και ο άνθρωπος που έφτιαξε για την Marvel τον ήρωα Wolverine!

Το μάστερ επιμελήθηκε ο Γιάννης Κύρης (www.kyris.gr) και τον σχεδιασμό του ενθέτου ο Νίκος Δερβίσης.

H έκδοση περιέχει ένα έγχρωμο δισέλιδο κατάλογο όλων των κυκλοφοριών της B-otherSide records καθώς και από ένα ακόμα έγχρωμο δισέλιδο με την πλήρη βιογραφία του Ken Landgraf, credits καθώς και ένα επετειακό κείμενο από την B-otherSide records και τον Μρ. Βινύλιο σε ελληνικά και αγγλικά. Κυκλοφορεί από το Σαββάτο 07/09/2019 σε 700 αριθμημένες κόπιες, από τις οποίες οι 350 θα διατεθούν προς πώληση στα καταστήματα δίσκων και οι υπόλοιπες 350 από το κατάστημα Mr.Vinylios.

Τραγούδια που υπάρχουν στο άλμπουμ μπορείτε να ακούσετε (pro-master) εδώ:

Λευκή Συμφωνία – Άνθρωποι unplugged

Planet of Zeus - Sworn to Avenge

Purple Overdose - Season of The Witch

Επίσης η Β-otherSide Records σε συνεργασία με τον Μr. Vinylios Record store, παρουσιάζει επιλογές από τον κύκλο τραγουδιών του Κώστα Καπνίση "Δημοτικοί αντίλαλοι", στους οποίους ο πολυπράγμων συνθέτης έσμιξε σε αρμονικότατο δέσιμο παραδοσιακά μοτίβα από την δημοτική μουσική με σύγχρονες ροκ φόρμες, ηχογραφημένα μεταξύ των ετών 1970-1972.

Ο δίσκος κυκλοφορεί το Σαββάτο 21/09/2019 σε 350 αριθμημένες κόπιες και περιέχει 20 τραγούδια τα οποία αποδίδουν ερμηνευτές πρώτης γραμμής (Δενάρδου, Φρύνη, Τάμμυ, Βιολάρης, Καραθανάση, Μαστέλλος-Δημησιάνος, Περράκη, Μήλας, Βιτάλη, Μάριος Κώστογλου, Θωμόπουλος, Ζήλου).

Μέσα στον δίσκο περιέχεται 6σέλιδο ένθετο με δίγλωσσο βιογραφικό του συνθέτη, φωτογραφίες από το αρχείο των συμμετεχόντων ερμηνευτών καθώς και μια επιστολή της Κλειούς Δενάρδου για την συνεργασία της με τον μαέστρο Κώστα Καπνίση. To εξώφυλλο είναι πρωτότυπο ζωγραφικό έργο του Αριστομένη Θεοδωρόπουλου
Το μάστερ επιμελήθηκε ο Γιάννης Κύρης (www.kyris.gr) και τον σχεδιασμό του ενθέτου ο Νίκος Δερβίσης.

Τραγούδια που υπάρχουν στο άλμπουμ μπορείτε να ακούσετε (pro-master) εδώ : 
 https://www.youtube.com/watch?v=LCZ8E6MnGh0
 https://www.youtube.com/watch?v=VA2bfHg-x3c
 https://www.youtube.com/watch?v=K1QqWDx6Iuw