Έρχονται Lo Fidelity, Tanya Donelly, Jon Spencer, Danse Society κ.α.Lo Fidelity Postcard
"Don't Be Afraid of Love" το νέο των Lo Fidelity Allstars που θα δει το φως (ή θα το φάει το μαύρο σκοτάδι) στις 18 του παρόντος μηνός. Η αμερικάνικη έκδοση θα καθυστερήσει λίγες μέρες αλλά θα περιέχει έξτρα κομμάτι, το "Cattleprod". Δηλαδή οι Ευρωπαίοι στο πηγάδι κατ...

Tο δεύτερο της πρώην Throwing Muses, Breeders και Belly, Tanya Donelly κυκλοφορεί στις 19 του ίδιου μήνα. "Beautysleep" ο γενικός τίτλος και οι 11 υπότιτλοι είναι: "Life Is But A Dream", "The Storm", "The Night You Saved My Life", "Keeping You", "Moonbeam Monkey", "Wrap Around Skirt", "Another Moment", "Darkside", "So Much Song", "The Wave", "The Shadow".

Και μια συλλογή για τις 26 του 2ου: "A Tribute To Marilyn Manson" με σεσημασμένους του ελεκτρογοτθικού στερεώματος. Pure Drama, Apoptygma Berzerk, Haujobb, Razed In Black (With Shadow), Mindless Faith, Hate Dept., Electric Hellfire Club, Imperious Rex, Fred Coury, Dead Girls Corp., Maya Hyena, Doll Factory, Aleister Einstien. Από την Cleopatra.

Για τον Απρίλιο προγραμματίστε το πάρτυ σας, αν θέλετε να ξεβιδωθείτε με τις καινούργιες ροκιές του Jon Spencer. Εκτός Khan τον χάλασαν οι κακές παρέες. "Plastic fang" το όνομα, Matador η εταιρεία.

Τέλος η Cherry Red επανεκδίδει το "Heaven is waiting" των Danse Society με 4 extra tracks από την κασετοκυκλοφορία του δίσκου. Με το "Seduction" θα γίνει τίποτα;

Τελευταίος και έσχατος ο Beck. Μίσθωσε τον Dan "The Automator" Nakamura για παραγωγό των νέων του κομματιών.