Έρχονται ξανά οι Gogol BordelloGogol BordelloLine Up

Eugene Hutz – φωνητικά
Sergey Rjabtzev - βιολί
Yuri Lemeshev - ακορντεόν
Tommy Gobena - μπάσο
Eliot Ferguson – ντραμς
Oren Kaplan – κιθάρα
Pam Racine - κρουστά, χορός
Elizabeth Sun - κρουστά, χορός

Οι Gogol Bordello, η πολυφυλετική μπάντα από την Νέα Υόρκη που κατάφερε να κατακτήσει με τις μοναδικές μουσικές της, Ευρώπη και Αμερική, έρχεται ξανά στην Ελλάδα, για δύο σόου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Αν κρίνουμε από την τελευταία εκρηκτική εμφάνισή τους στο Rockwave Festival 2009, όπου πάνω από 15.000 κοινό παραμιλούσε... χορεύοντας, σίγουρα αυτό που μας περιμένει στις 16 Δεκεμβρίου στο Principal Club Theater, στη Θεσσαλονίκη αλλά και στις 17 Δεκεμβρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στην Αθήνα δεν μπορεί παρά να είναι μία ατελείωτη gypsy punk γιορτή με πρωταγωνιστές τον αεικίνητο Eugene και την πολυπληθή παρέα του!

H μοναδικότητα τους, από την αρχή της πορείας τους στα μέσα των '90s μέχρι σήμερα, δεν σταματά να εκπλήσσει! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής, όπως ο Manu Chao, οι Dub Trio αλλά ακόμα και η Madonna έχουν συνεργαστεί μαζί τους, με την τελευταία μάλιστα να τους καλεί σε περιοδεία!

Οι τροβαδούροι, που κατάγονται από την Ανατολική Ευρώπη αλλά κατοικοεδρεύουν στην Αμερική, ενώνουν μοναδικά τη τσιγγάνικη μουσική της καταγωγής τους με τα πανκ στοιχεία της Δύσης: κλασσικός ήχος ακορντεόν και βιολιού εναλλάσσεται με έντονα ντραμς, για να μας διηγηθούν την ιστορία της μεταναστευτικής διασποράς της Νέας Υόρκης μέσα από κραιπάλες, χιούμορ και σουρεαλιστικά κοστούμια. Ένα μουσικό μείγμα, πάντρεμα μουσικής και πολιτισμών, που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο!

Η θεατρική σκηνική τους παρουσία, έντονα επηρεασμένη από το μπρεχτικό καμπαρέ, και οι υπερκινητικές εκρήξεις που προσφέρουν σε κάθε παράστασή τους, έρχονται να προστεθούν στον Gogol Bordello ήχο για να μεταμορφώσουν την ατμόσφαιρα σε ένα ατελείωτο γλέντι!

Στόχος τους, όπως δηλώνο υν, είναι να προκαλέσουν το κοινό και να το οδηγήσουν σε νέες πηγές αυθεντικής ενέργειας. Η θεατρικότητά τους είναι χαοτική και πηγαία και για τον λόγο αυτό μοναδική!!

Και όλοι εμείς από κάτω από τη σκηνή, αφήνουμε τον Eugene και την παρέα του να μας ξεσηκώσει! Μα δεν υπάρχει και άλλη επιλογή!.. Και τότε ο χορός ξεκινάει!

Οι Gogol Bordello, οι τροβαδούροι του νέο-αισιόδοξου κινήματος, έρχονται, έτοιμοι να μας δώσουν την πιο ‘ενεργειακή εμπειρία’ που έχουμε ζήσει!!

GYPSY PUNK EVOLUTZIONE CONTINUES!

Check!

http://www.dailymotion.com/relevance/search/gogol+bordello/video/x9sy2r_...
http://www.dailymotion.com/relevance/search/gogol+bordello/video/x9mc5z_...
http://www.dailymotion.com/relevance/search/gogol+bordello/video/x9llm1_...
http://www.dailymotion.com/relevance/search/gogol+b ordello/video/x79j7k_gogol-bordello-wonderlust-king-live_music

GOGOL BORDELLO

16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009
PRINCIPAL CLUB THEATER – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ – ΑΘΗΝΑ

Τιμή Εισιτηρίου
Τα πρώτα 1000 εισιτήρια και στα δύο shows κοστίζουν 25e.
Μετά την εξάντλησή τους, η τιμή διαμορφώνεται στα 30e.
Η προπώληση ξεκινάει στις 25 Αυγούστου.

Σημεία Προπώλησης
Ticket House
Αθήνα – Πανεπιστημίου 42 (εντός της τοάς)
Θεσσαλονίκη – Μητροπόλεως 102
Online Sales: www.ticketpro.gr

www.didimusic.gr http://www.gogolbordello.com