Φιλανθρωπίες, θάνατοι, χωρισμοί, κυκλοφορίες: Gilmour, Lee, Black Crowes, Heads, WesterbergDave Gilmour
Βαρέθηκε τα λεφτά ο Dave Gilmour, δεν ξέρει πλέον τι να τα κάνει. Κι αυτοί οι καταραμένοι παλιοί δίσκοι των Pink Floyd δε σταματάνε να πουλάνε. Και το "Echoes" θα φέρει κι άλλα πακέτα. Που να προλάβει να τα ξοδέψει ο 56χρονος πια κιθαρίστας; Αποφάσισε λοιπόν να πουλήσει ένα απ'τα σπίτια του (4.5 εκ. λίρες) και να χαρίσει τα λεφτά στην Crisis, μια οργάνωση που φροντίζει άστεγους. Άντε, καλή αρχή. Σειρά έχει το σπιτάκι στο Πήλιο.

Κι άλλος θάνατος μουσικού, αυτοκτονία για την ακρίβεια. Πρόκειται για τον ντράμερ των Feeder, Jon Lee 33 ετών που κρεμάστηκε στο σπίτι του στο Miami, στις 7/1. Ήταν παντρεμένος με τη Βραζιλιάνα μοντέλα Tatiana Englehart κι είχαν δυο παιδιά. Σταματήστε να πεθαίνετε ρε!

H... Yoko Ono διέλυσε τους Black Crows. H Yoko στην περίπτωσή τους είναι η ηθοποιός Kate Hudson που πριν ένα χρόνο παντρεύτηκε τον τραγουδιστή τους Chris Robinson και κατάφερε να αλλάξει τις ισορροπίες μεταξύ των μελών. Άντε, κάντε το Chris Kate Band.

Κλειστές πλέον είναι οι πόρτες των πολυεθνικών για τον "Replacement" Paul Westerberg. Συνεχίζει με συμβόλαιο στη μικρή Vagrant. Πρώτη κυκλοφορία, στις 23 Απριλίου, το "Stereo/Mono". To πρώτο είναι δίσκος του ιδίου, το δεύτερο είναι δίσκος του side project του Grandpaboy.

Οι Μπριστολάδες ψυχεδελοstoners The Heads ολοκληρώνουν lp που θα κυκλοφορήσει (ελπίζω με sexy εξώφυλλο κι αυτό) στις 4/3 από τη Sweet Nothing.