Φθινόπωρο με Plaid, Do Make Say Think και SpiritualizedPlaid
Στις 20 του Οκτώβρη θα κυκλοφορήσει από την Warp το νέο άλμπουμ των Plaid που θα φέρει το όνομα "Spokes" και όπως λένε οι φήμες θα είναι ένα μείγμα μελαγχολίας και αισιοδοξίας, μαυρίλας αλλά και καλής διάθεσης. Δηλαδή κάτι ακαθόριστο.

Τον τίτλο ''Winter Hymn Country Hymn Secret Hymn" θα έχει ο νέος δίσκος των Do Make Say Think, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 6 Οκτωβρίου, ως συνήθως από την μαμά-του-post-rock Constellation. Ο δίσκος θα χωρίζεται σε τρία μουσικά μέρη, αναλόγως με την έκδοσή του σε βινύλιο, και κάθε μέρος θα έχει διαφορετικό ύφος. Τις πιο "βαριές" μακροσκελείς συνθέσεις των καναδών ποστροκάδων θα περιλαμβάνει το μέρος 3.

Την λήξη της δεκαετούς και βάλε συνεργασίας τους με την BMG/Arista ανακοίνωσαν οι Spiritualized. Και έτσι, το νέο τους άλμπουμ, που θα ονομάζεται ''Amazing Grace" και το περιμένουμε στις 8 Σεπτεμβρίου, θα κυκλοφορήσει από την Spaceman Records. Θα περιέχει κομμάτια ηχογραφημένα από ζωντανές εμφανίσεις, ενώ και 3 ep θα προηγηθούν πριν την κυκλοφορία του. Συγχρόνως τα παιδιά ετοιμάζουν και περιοδεία ανά την Αμερική και την Ευρώπη.