Global Dance FestivalGlobal danceH ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Τα τελευταία 5 χρόνια οι μεγαλύτεροι DJs στον κόσμο δίνουν ραντεβού στο Colorado για να παίξουν μπροστά σε πάνω από 10.000 θεατές στο Red Rocks. Το Global Dance Festival γιορτάζει κάθε χρόνο οτιδήποτε καινούργιο συμβαίνει στον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής. Μια γιορτή που προσελκύει κάθε χρόνο όλο και περισσότερο κόσμο στην Αμερική έχοντας γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Το Global Dance Festival είναι το μεγαλύτερο festival στην Β. Αμερική.

Κάθε καλοκαίρι τα μεγαλύτερα ονόματα της ηλεκτρονικής μουσικής συμμετέχουν στην μεγάλη αυτή γιορτή. Ονόματα όπως Paul Oakenfold, Crystal Method, Chemical Brothers, Paul Van Dyk, BT και η λίστα μεγαλώνει συνέχεια! Το show είναι ένα υπερθέαμα από φώτα και laser που συνοδεύουν κάθε beat με το καλύτερο ηχητικό σύστημα που υπάρχει. Όλα τα παραπάνω εντάσσουν το Global Dance Festival σε ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά γεγονότα της ηλεκτρονικής μουσικής στην Αμερική!

Φέτος η Αθήνα θα ζήσει για πρώτη φορά την μαγεία του Global Dance Festival με τον Νο1 DJ στον κόσμο ΤΙ?STO σε ένα υπερθέαμα με χορευτές,special effects στο μεγαλύτερο πάρτυ του καλοκαιριού!

http://www.myspace.com/triaddragons
http://www.globaldancefestival.com

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΕSTO


TiestoΕίναι Ολλανδός trance DJ και μουσικός παραγωγός.Ενα παγκοσμίως αναγνωρισμένο πρόσωπο στον χώρο της trance και της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής. Το 1997 ίδρυσε το label Black Hole Recordings με τον Arny Bink, από όπου και βγήκαν οι περίφημες σειρές cds Magic και In Search Of Sunrise.To 1999 συνεργάστηκε με τον Ferry Corsten δημιουργώντας την Gouryella.Από εκεί βγήκαν all time classic επιτυχίες της trance που παίζονται σε όλα τα clubs του πλανήτη.

Παρόλο που έγινε γνωστός κυρίως για την συνεισφορά του στην trance σκηνή, πλέον η μουσική του είναι ένα κράμα από techno, trance και house. Οπως λέει ο ίδιος: "Τα καλύτερα ακούσματα που έχει να δώσει η παγκόσμια ηλεκτρονική σκηνή. Εχω ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, δέχτηκα πολλές και διαφορετικές επιρροές και παίζω τα πάντα. Πιστεύω ότι ο καλύτερος τρόπος για να προωθήσει ένας DJ την δουλειά του είναι να "μπλέκει" διαφορετικούς ήχους".

Τα πολλά υψηλών standard shows έχουν περιορίσει πλέον τις εμφανίσεις του σε club. "Συχνά πλέον στα shows μου, ο κόσμος μοιράζεται. Κάποιοι είναι φανατικοί clubbers, και κάποιοι άλλοι με ξέρουν από το ραδιόφωνο ή από συναυλίες μου. Είναι μια εξαιρετική μίξη ανθρώπων και διαφορετικών κόσμων που μου αρέσει πολύ".

Ηταν ο πρώτος DJ που έπαιξε μόνος του μπροστά σε κοινό, χωρίς άλλους DJs ή opening act. γεμίζοντας στάδιο 25.000 ατόμων για δύο μέρες! Το περιοδικό DJ Magazine τον έχρισε "World's No 1 DJ" τρεις συνεχής χρονιές από το 2002-2004!

Λίγο μετά την κυκλοφορία του δεύτερου studio album του "Just Be" το 2004, έπαιξε ζωντανά στην επίσημη τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα. Είναι ο πρώτος DJ που συμμετείχε σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το τέταρτο studio album του με τίτλο "Elements of Life" πήγε στο Νο 1 του Ολλανδικού album chart, μπήκε στα "Billboard Top Electronic Albums" στην Αμερική και προτάθηκε για Grammy.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί η δουλειά του με μουσικές άλλων καλλιτεχνών. "Είμαι ανοιχτός στα remixes. Οταν ακούω ένα τραγούδι ξέρω αμέσως πως πρέπει να το φτιάξω για να γίνει διαφορετικό και πως θα το εντάξω στο set μου" . Τα τελευταία του remixes "Piece of me" της Britney Spears και "The Right Life" του Seal παίζονται ήδη στο ραδιόφωνο μαζί φυσικά με αυτό που έκανε για τον Justin Timberlake. Για το συγκεκριμένο λέει: "Με πλησίασε ο καλύτερος παραγωγός στον κόσμο αυτή την στιγμή ο Timbaland, για να κάνω το "Love Stoned" του Justin Timberlake.Αυτό σήμαινε πολλά για μένα, δείχνει ότι εξελίσσομαι εκτός από DJ και σαν παραγωγός".

http://www.tiesto.com
http://www.myspace.com/tiesto
http://en.wikipedia.org