Homme is where the shit is, Jack White & Bob Dylan, UfOzzy, Charlatans, Galaxie 500, Prince livesPJosh
Ενθουσιασμένος φαίνεται ο Josh Homme με τον υπό ετοιμασία νέο δίσκο των Queens of the Stone Age αλλά και πεισμωμένος συγχρόνως να αποδείξει ότι οι Queens μπορούν και χωρίς τους Oliveri και Lanegan που αποχώρησαν πρόσφατα. Έτσι λοιπόν δηλώνει: (την κρατώ στο πρωτότυπο για να μην ...χαθεί και το νόημα στην μετάφραση!): «It's the best shit I've ever written»...

Ήταν κάποτε οι υποψήφιοι διάδοχοι των Stone Roses και των Happy Mondays. Ποτέ όμως δεν φόρεσαν το στέμμα... Από τότε κύλησε πολύ νερό στο ποτάμι του χρόνου, και το οποίο φοβάμαι ότι τους έχει παρασύρει πια για τα καλά. Παρολ' αυτά οι Charlatans (για αυτούς μιλάμε τόση ώρα), επιμένουν και εντός ολίγων μηνών επιστρέφουν με νέα δουλειά. Και το όνομα αυτής: «Up that lake».

Στην Αγγλία βλέπουν ...πολύ μπροστά στο μέλλον και έτσι σε ψηφοφορία που οργάνωσε το Yahoo! News επέλεξαν ήδη τον πρέσβη της χώρας τους σε περισσότερη συνάντησης με ...εξωγήινους! Ο οποίος δεν είναι άλλος από την Αυτού Εξοχότητα, τον Ozzy! O Ozzy βγήκε πρώτος ξεπερνώντας και τον πρωθυπουργό Tony Blair, ο οποίος φαίνεται πως δεν διανύει και τις πιο ευτυχείς του μέρες! Ούτε για να προϋπαντήσει τα «πράσινα ανθρωπάκια από τον Άρη» δεν κρίθηκε ικανός...

Το DVD σαν νέο μέσο στην αγορά αποτέλεσε αφορμή νέων κυκλοφοριών από ονόματα προ πολλού αδρανή, αλλά όχι ξεχασμένα. Έτσι οι Galaxie 500 που έχουν πάψει να υπάρχουν από το 1991, θα βγάλουν ένα διπλό μάλιστα DVD με συναυλιακό υλικό από εκείνες τις μέρες, ενώ και οι πιο ενεργοί Mission ετοιμάζουν το πρώτο τους DVD με αποσπάσματα από συναυλίες.

Σύντομα κοντά μας: Orb-«Bicycles and tricycles», Polyphonic Spree-«Together we're heavy», Verve-«Best Of».

Αν θέλετε να ακούσετε πως ηχεί το «Ball and biscuit» των White Stripes εκτελεσμένο live από τον Jack White και τον Bob Dylan μαζί, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την διεύθυνση: whitestripes.net/downloads. Εκεί μεταξύ άλλων μπορείτε να βρείτε και ένα παιχνίδι που θα θυμίσει πολλά στους παλιούς (εποχής μνήμης 64Κ) κομπιουτεράδες...

Μετά από 8 χρόνια ο Prince (ή όπως αλλιώς λέγεται) ξανάγινε δεκτός στις αγκάλες μιας μεγάλης εταιρείας, μετά την ανεπιτυχή βόλτα του στα ανεξάρτητα «χωράφια». Αυτή την φορά είναι η Sony στην οποία και θα κυκλοφορήσει το νέο του πόνημα «Musicology».

H RIAA συνεχίζει τον «ιερό πόλεμο» κατά της πειρατείας ακολουθώντας την πολιτική των μηνύσεων εναντίον απλών χρηστών. Το γεγονός αυτό δεν πρέπει να είναι άσχετο με την επίθεση που δέχτηκε το site της από ιούς την περασμένη εβδομάδα και το οποίο βγήκε εκτός λειτουργίας για 4 ημέρες. Συμπαραστάτης σ' αυτόν τον πόλεμο κατά της τρομ... εεε της πειρατείας φαίνεται ότι μπαίνει και η αντίστοιχη Βρετανική Οργάνωση, η οποία άρχισε ήδη να στέλνει προειδοποιητικά μηνύματα σε χρήστες υπηρεσιών file sharing.

10 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την αυτοκτονία του Cobain και ο χορός του marketing έχει ανάψει! Μετά τα ημερολόγια... Μετά τις χαμένες συνεντεύξεις... Είναι η σειρά τώρα για δημοπρασία μιας κιθάρας του (η οποία έχει γραμμένο πάνω της το σύνθημα «Fuck Elvis»), ενώ το περιοδικό NME κυκλοφορεί με CD το οποίο περιέχει τραγούδια που τον επηρέασαν (σύμφωνα με τον ίδιο).