Χριστούγεννα στην Αθήνα με τους Lost Bodies

Οι Lost Bodies αποτελούν μία από τις πιο ιστορικές μπάντες του αθηναϊκού underground και πλέον μετράνε 30 χρόνια σταθερής παρουσίας στον εγχώριο, εναλλακτικό, μουσικό χώρο, έχοντας στις πλάτες τους, 12 CDs, 3 βινύλια και 2 κασέτες, ως επίσημες κυκλοφορίες.

Ωστόσο, δεν ανήκουν στις σελίδες της ιστορίας, αλλά συνεχίζουν να εξελίσσονται και να εμπνέονται από το παρόν για να δημιουργήσουν. Από το «Δο Ντίεση» μέχρι το «Φιγουρίνι» και από τους «Σωλήνες» μέχρι τον «Ιλισό», η μουσική των Lost Bodies είναι ένας ζωντανός οργανισμός, ο οποίος αφουγκράζεται την κοινωνικοπολιτική αγωνία με χιούμορ και σαρκασμό, μετατρέποντας την σε μία ηχητική εμπειρία που συνδυάζει το post-punk, το avant-garde και το industrial στοιχείο με την πρόζα και την θεατρικότητα. Με ερμηνευτή τον Θάνο και συμπαίκτες, τους Γιώργο στην κιθάρα, Κωνσταντή επίσης στην κιθάρα, Λέανδρο στα drums και Βασίλη στο μπάσο, συνεχίζουν να δίνουν εκρηκτικά live, να κυκλοφορούν νέες δουλειές και να διαδραματίζουν το δικό τους, ξεχωριστό ρόλο στην μουσική ιστορία της πόλης.

Συμμετέχουν: Οδυσσέας Τζιρίτας και Silia Koi

Πέμπτη 27 Δεκέμβρη
Έναρξη: 22:00
Γενική Είσοδος: 7 €

ΙΛΙΟΝ plus, Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17

(στο MiC έχουμε εξασφαλίσει δύο διπλές προσκλήσεις για την συναυλία. Όποιος/α θέλει δεν έχει παρά να μας στείλει μήνυμα είτε στο info@mic.gr είτε στην σελίδα μας στο facebook, μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Στην διόλου απίθανη περίπτωση υπερπροσφοράς, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση (αδιάβλητη φυσικά, αν και άνευ παρουσίας …συμβολαιογράφου), οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα).