Η Ανοσία των ΑνάπλουςΑνάπλους ΑνοσίαΟι ανάπλους ξεκίνησαν στα μέσα τις δεκαετίας του '90 ορμώμενοι από την αγάπη τους για τη μουσική της ανεξάρτητης μουσικής σκηνής. Έφτιαξαν την δική τους μπάντα λοιπόν που κινούνταν στα πλαίσια του garage με την punk αίσθηση που μπορούσε να δώσει στη μουσική τους η επιρροή από τους Sonic Youth και τους Pixies.
Με το πέρασμα των χρόνων και με αλλαγές στην σύνθεση τους ενσωμάτωσαν στοιχεία post rock στη μουσική τους δοκιμάζοντας τον καινούργιο ήχο στις δεκάδες συναυλίες τους στην Αθήνα.

Το 2007 ηχογραφούν το πρώτο τους demo, το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα να τους οδηγήσει στην πρώτη τους ολοκληρωμένη δουλειά με τίτλο ανοσία. Ηχογραφημένο εξ ολοκλήρου στο στούντιο SCA (όπως και το demo που προηγήθηκε), κατά την περίοδο 2008, με την βοήθεια του έμπειρου παραγωγού Θεόδωρου Ζεφκίλη περιλαμβάνει δεκατρία τραγούδια τα οποία αποτελούν το κλείσιμο ενός κύκλου της μακριάς πορείας τους στον χώρο της ανεξάρτητης σκηνής.

H ανοσία κυκλοφορεί από τις 4 Μαΐου στα δισκοπωλεία από την Anazitisi Records και η διανομή γίνεται από το Μουσικό Ταχυδρομείο.

www.myspace.com/anaplousband