Η Equinox και η Subversiv στην Ελλάδα από την Grenade Offensive


Greenade OffensiveΑς γνωριστούμε...

Η Grenade Offensive ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2008 με σκοπό να διατηρεί και να διανέμει δύο ανεξάρτητα εγχώρια labels (Πηγή Soundpieces και Bad Brain Productions) ιδιοκτησίας καλλιτεχνών και ενεργά στην Hip-Hop και Electronica μουσική σκηνή.

Όμως, η μουσική δεν γνωρίζει όρια...
Δεν είχε περάσει καιρός όταν αποφασίσαμε να επεκτείνουμε τις δραστηριότητες μας πέρα από τα ελληνικά ύδατα και χώματα και να ασχοληθούμε με την εισαγωγή και διανομή αντίστοιχων ανεξάρτητων label του εξωτερικού.

Και έτσι πράξαμε...

Ως τώρα, έχουμε καταφέρει να εισάγουμε δύο από τα μοναδικότερα γερμανικά label, την Equinox records του Gunter Stoppel και την Subversiv-rec του Thomas Berger, ενώ βρισκόμαστε μονίμως σε εγρήγορση και αναζήτηση νέων ανεξάρτητων label και καλλιτεχνών ώστε να εμπλουτίσουμε τον – μικρό ακόμα όσον αφορά τους τίτλους αλλά μέγιστης ποιότητας – κατάλογό μας.

Στο μέλλον κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι θα προκύψει... όμως σας υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε να εντοπίσουμε, να επικοινωνήσουμε και – εν τέλει – να εισάγουμε την αφρόκρεμα όλων αυτών το ανεξάρτητων πλην όμως, γεμάτων δημιουργικότητα και ζωντάνια, label που βρίσκονται εκεί έξω.

Grenade Offensive (με την υποστήριξη της Ήχοτρον / Audio Market).
www.myspace.com/grenadeoffensive
e-mail: grenadeoffensive@gmail.com