Κινητοποίηση για συναυλία του Bruce Springsteen στην ΕλλάδαBruce

Επιτρέψτε μας να σας συστηθούμε: είμαστε τα μέλη του No Surrender, η κοινότητα του Bruce Springsteen στην Ελλάδα.

 

Εχουμε εδώ και δύο μήνες ζήσει το θρίλερ για το αν Έλληνας διοργανωτής θα φέρει τον Bruce, πληροφορούμαστε αιφνίδια το "18 Μαΐου", διαβάζουμε δημοσιεύματα βεβαιότητας, και τελευταία ακούμε ψιθύρους υποχώρησης και ακύρωσης.

Δεν ξέρουμε που σκαλώνει το θέμα, που κωλώνουν οι Ελληνες διοργανωτές, ή τι προσπαθούν να επιβάλλουν στην ομάδα του Springsteen, που δεν το δέχεται. Και δεν μας αφορά το πώς ο κάθε επιχειρηματίας κρίνει τις συμφωνίες του, εκείνος ξέρει το ρίσκο που μπορεί να αντέξει. Ιδιαίτερα στους καιρούς που ζούμε.

Το μόνο που γνωρίζουμε και μπορούμε να διαβεβαιώσουμε είναι τι συνέβη αυτούς τους δύο μήνες από Ελληνες, Ιταλούς, Ισπανούς, Σουηδούς, Γάλλους, Αγγλους, Βέλγους, Ολλανδούς, Τούρκους, Ισραηλινούς ακόμα και Αμερικανούς φίλους. Ο ενθουσιασμός τους για μία πιθανή επίσκεψη στη χώρα μας για να δουν στην Αθήνα ένα live του Bruce Springsteen & the E Street Band ήταν αδιανόητος! Λάβαμε εκατοντάδες mails ο καθένας από bloodbrothers/ sisters από όλο τον κόσμο, που αμέσως ζητούσαν περισσότερες πληροφορίες, αν είναι σίγουρο, πώς μπορούμε να τους εξασφαλίσουμε εισιτήρια και τι ξενοδοχεία είχαμε να προτείνουμε. Είχαν μπει ήδη και τσεκάρει τις πτήσεις για τις 18 Μαΐου.

Αυτό που θέλουμε να πούμε είναι το εξής: μπορεί ο κάθε Ελληνας διοργανωτής να υπολογίζει το ρίσκο μίας συναυλίας με τον εγχώριο πληθυσμό και πόσες χιλιάδες κόσμου θα προσεγγίσει, αλλά στην διεθνή Springsteen κοινότητα τα πράγματα είναι λίγο πιο σύνθετα: είμαστε οι travelling fans. Εμείς, οι Ελληνες εδώ και 12 χρόνια πλέον τον ακολουθούμε σε 5-10-15 συναυλίες *ανά περιοδεία* - όσο αντέχει η τσέπη του καθένα. Δεν σταματήσαμε ούτε πέρσι, ούτε με την οικονομική κρίση να μας απειλεί. Μαζί μας, οι "γνωστοί άγνωστοι": χιλιάδες τρελοί Ευρωπαίοι που αποτελούν πλέον την ομάδα των φίλων μας - μαζί γεμίζουμε τα γήπεδα και τις καρδιές μας.

Η εμπειρία μίας Βruce Springsteen συναυλίας, κι επιτρέψτε μας την επιμονή, είναι κάτι πολύ διαφορετικό από ένα άλλο live. Ο κόσμος το αντιμετωπίζει ως ένα 4ωρο πάρτι χαράς, στο οποίο θέλει να πάει και να ξαναπάει και να ξαναπάει.

Μη διστάζετε λοιπόν. Κάντε το "leap of faith" και φέρτε τον Bruce στην Αθήνα. Αφήστε το εισιτήριο χαμηλό (όπως και στις άλλες χώρες της Ευρώπης), μην προσπαθήσετε να επιβάλετε VIP sections, δώστε τον τόνο της λαϊκής προσέλευσης, και ... θα πλημμυρίσει το στάδιο. Θα βοηθήσουμε κι εμείς, ενεργά, στην οργάνωση και σε ό,τι άλλο θέλετε.

Είμαστε στη διάθεσή σας για διευκρινήσεις ή κάποιο meeting από κοντά για να μοιραστούμε την εμπειρία μας και να βοηθήσουμε.

Ο Bruce ΠΡΕΠΕΙ να έρθει στην Ελλάδα, είναι ιστορική στιγμή για να το κάνει.
They brought Death to Our Hometown, let Bruce bring his Wrecking Ball.

Ευχαριστούμε για το χρόνο σας,
No Surrender

https://www.facebook.com/events/305518429564016/

http://www.freeforum101.com/nosurrender