Κυκλοφορεί το "Smile" των Beach Boys και "νέο" Kate BushBeachBoys

 

Το καλοκαίρι του 1966 οι Beach Boys ηχογράφησαν αρκετά τραγούδια τα οποία προορίζονταν να αποτελέσουν το νέο τους άλμπουμ "Smile", το αμέσως επόμενο τους μετά το θρυλικό "Pet Sounds". Οι ηχογραφήσεις εκείνες όμως αντί να καταλήξουν στα δισκοπωλεία, κατέληξαν να σκονίζονται σε κάποιο ράφι, καθώς τελικά το "Smile" δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

Μία αποσπασματική κυκλοφορία του υλικού είχε γίνει το 2004 μεμονωμένα από τον Brian Wilson, ο οποίος σε συνεργασία με τον Van Dyke Parks και κάποια μέλη της touring μπάντας του ολοκλήρωσε τις ηχογραφήσεις, και κυκλοφόρησε το "Smile" ως προσωπικό του άλμπουμ.

Σήμερα, 45 ολόκληρα χρόνια μετά, και με τις ευλογίες όλων των εν ζωή αυ8εντικών Beach Boys μελών Al Jardine, Mike Love, και Brian Wilson, η Capitol/EMI δημιούργησε μια συλλογή των αυθεντικών ηχογραφήσεων που έγιναν το 1966 και η οποία θα κυκλοφορήσει λείαν συντόμως με τον τίτλο "The Smile Sessions".

Παρακαλώ πολύ, να μην ξανακούσω ότι το πιο καθυστερημένο και πολυαναμενόμενο άλμπουμ όλων των εποχών είναι το "Chinese Democracy"!KateBush

 

Η Kate Bush δουλεύει πάνω σε παλιά της τραγούδια και σχεδιάζει να τα κυκλοφορήσει τον Μάιο στην καινούρια τους μορφή. Το άλμπουμ θα αποτελείται από τραγούδια που πρωτοακούσαμε στο "The Sensual World" (1989) και το "The Red Shoes" (1993) και θα ονομάζεται "Director's Cut". Η διανομή του άλμπουμ θα γίνει από την EMI. Για τους πολύ ανυπόμονους, η πρώτη γεύση από το νέο πόνημα της Kate που 8α είναι διαθέσιμη, θα είναι το single "Deeper Understanding" που 8α κυκλοφορήσει τον Απρίλιο.