Κυκλοφορία: 2L8 - New battles, without honor and humanity


2L8Οι 2L8 στις 14 Φεβρουαρίου του 2011 ζητούν από τους φίλους τους να αποδείξουν έμπρακτα την αγάπη τους και να βρεθούν αρωγοί σε μία καινοτόμο διαδραστική μουσική ενέργεια. Και η έκκληση τους γίνεται δεκτή με ενθουσιασμό. Μερικούς μήνες αργότερα παρουσιάζουν τελειωμένη την νέα τους δισκογραφική απόπειρα με γενικό τίτλο "New Battles, without honor and humanity", ένα άλμπουμ το οποίο θα είναι το πρώτο στη χώρα μας το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το ίδιο το κοινό! Και πόση, μα πόση σημασία έχει για ένα άλμπουμ το οποίο πραγματεύεται τις μάχες γενεών για ισότητα, ισονομία, ελευθερία, να καταφέρνει να βγαίνει άσπιλο, μακριά από τους κανόνες του κέρδους! Αυτό το χρωστάμε σε όλους τους φίλους μας, που τόσο αλτρουιστικά στηρίξανε την προσπάθεια μας, και τώρα έφτασε η ώρα να επιστρέψουμε την αγάπη που μας δόθηκε! Μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές που έχουν γίνει στη χώρα μας έφτασε στην ολοκλήρωση της, ένα διπλό άλμπουμ χωρισμένο σε 32 μουσικά τμήματα, χρηματοδοτημένο από πολλούς αλλά ελεύθερο για ΌΛΟΥΣ. Γιατί η μουσική πρέπει να είναι ελεύθερη.

Μπείτε στο official site των 2L8, www.2L8.gr, ακολουθείστε το link και κατεβάσετε το νέο διπλό album με ελεύθερη συνεισφορά.

Όμως επειδή πέρα από την ψηφιακή μορφή, η οποία παραμένει άυλη, και επειδή θέλουμε τα πράγματα που αγαπάμε να τα κρατάμε στα χέρια μας, ετοιμάσαμε για το "New Battles, without honor and humanity" μία πολυτελή συσκευασία. Ένα βιβλίο 48 σελίδων! Στο εξώφυλλο ο K., ιδρυτής των 2L8, φιγουράρει στο γνωστό σήμα των Anonymous, ομάδα χακτιβιστών με έντονη δράση την χρονιά που διανύουμε, ομάδα που διακυρήσει την ελευθερία του διαδικτύου και έρχεται να προστατέψει τις αξίες του ανθρωπισμού, αξίες που ταυτίζονται απόλυτα με τις "νέες μάχες" μας! Ο κλόουν παίρνει τη θέση του ακέφαλου σώματος, για να γίνει καθρέφτης, σύμβολο εξαιρετικά διαδεδομένο από τα χρόνια της Αναγγένησης, καθώς ο κλόουν ή "τρελός" αποτελεί την προσωποποίηση αυτού του συμβόλου μέσα στην κοινωνία, αλλά και το είδος της αντανάκλασης που σημαίνεται. Στο εσωτερικό εκτός από τους στίχους, συναντάμε το κόμικ του Παναγιώτη Πανταζή (Pan Pan) και την μικρή γκαλερί των φίλων μας από το Pledge, όλα υπό την εποπτεία της Κωνσταντίνας Καλογρίδη (K.Κ.Κ.), που ανέλαβε τη δημιουργία και τον σχεδιασμό του βιβλίου, το οποίο διατίθεται από το site των 2L8.

Σε μία εποχή που η Ελλάδα πλήτεται από μία περίεργη "κρίση", οι 2L8 τόλμησαν να προσπεράσουν την κοινή πρακτική, προτείνοντας έναν δρόμο αχαρτογράφητο, κατά τον οποίο η ίδια η κοινωνία με τη σοφία της αποφάσισε την πραγμάτωση του οράματος τους, και επιστρέφουν ένα έργο για αυτή την ίδια την κρίση, για την αντίσταση σε όσα συμβαίνουν σε εμάς και γύρω μας, με ένα διαρκή και επιμένων στοχασμό για τις θεμελιώδεις και οικουμενικές ανθρώπινες αξίες, την ισότητα, την ελευθερία, την αγάπη.

Τελικά, μπορεί να υπάρξει και άλλος δρόμος...

www.2L8.gr
info@2l8.gr