Κυκλοφορία: Dada Tapes - A Cold Kiss For Torrid Days

Dada Tapes - A Cold Kiss For Torrid DaysΟι Dada Tapes από τη Θεσσαλονίκη παρουσιάζουν το πρώτο τους self released album "A Cold Kiss For Torrid Days", αποτίνοντας φόρο τιμής στις ρίζες του post punk και φλερτάροντας με σύγχρονους indie ρυθμούς και ηχοχρώματα. Μελωδικές φόρμες, σκοτεινές ενδοσκοπήσεις, υπαρξιακές κραυγές και δυναμικά ξεσπάσματα, καταφέρνουν να ισορροπήσουν ένα μουσικό και στιχουργικό δίπολο, φορτισμένο από έντονες εναλλαγές συναισθημάτων χαράς και λύπης.

Το album ηχογραφήθηκε και μιξαρίστηκε στο MIX Studio της Θεσσαλονίκης από τον Φώτη Δεμερτζή, ενώ συμπεριλαμβάνει και δύο παλιά tracks που ηχογραφήθηκαν και μιξαρίστηκαν στο Shellac Studio από τον Κώστα Φραγκόπουλο. Το Mastering έγινε από τον Γιάννη Χριστοδουλάτο του Sweetspot Studio, ενώ guest φωνητικά σε 2 τραγούδια έκανε η Αθηνά Τσιοπλή.

Το "A Cold Kiss For Torrid Days" κυκλοφορεί σε Limited Edition CD και μπορείτε να το προμηθευτείτε κατόπιν επικοινωνίας με τη μπάντα στο mail dadatapes@gmail.com ή από τους χώρους των επικείμενων συναυλιών τους.

Γιώργος Μπάκας: Κιθάρα/Φωνή
Κώστας Μπουρμάς: Κιθάρα
Johnny Notte: Μπάσο
Κώστα Μουσάλλαμ: Τύμπανα

SOUNDCLOUD

FACEBOOK

YOUTUBE

BANDCAMP