Κυκλοφορία: Τhis Is Nowhere - White Light/White Heat

Τhis Is Nowhere - White Light/White HeatΤο δισκοπωλείο "Λωτός" και η Melotron Recordings παρουσιάζουν στα πλαίσια της Record Store Day, τη ζωντανή επανεκτέλεση του "White Light/White Heat" των Velvet Underground από τους Τhis Is Nowhere. To βράδυ της 2/3/14, στο Residents Bar στη Θεσσαλονίκη, οι This Is Nowhere (με τη συμμετοχή του Sonny Touch στα "The Gift", "Sister Ray"), προχώρησαν σε μια ανάπλαση του "White Light/ White Heat, ακολουθώντας την ακριβή ροή του.

Το "White Light/White Heat" αποτελεί έναν ιδιαίτερα κομβικό δίσκο, που άνοιξε τομές, γέννησε και προλόγισε μουσικά ρεύματα και επηρέασε και συνεχίζει να επηρεάζει μεγάλο αριθμό σχημάτων. Οι This Is Nowhere το προσεγγίζουν με ένα ιδιαίτερα σφριγηλό τρόπο και δίνοντας έμφαση στην ηλεκτρική πλευρά του. Όντας πολύ δεμένοι, παίζουν δυνατά και με ενέργεια και αποτίουν φόρο τιμής σε ένα ιστορικό δίσκο.

Οι This Is Nowhere είναι ένα σχήμα του ευρύτερου ψυχεδελικού ροκ χώρου, με έδρα τη Θεσσαλονίκη και έχουν στη δισκογραφία τους δύο singles (στη Θεσσαλονικιά Hands In Sand) και δύο άλμπουμς (στη γερμανική Nasoni). Έχουν ήδη δημιουργήσει αίσθηση στο ευρωπαϊκό κοινό του ψυχεδελικού ροκ και παίζουν τόσο τεχνικά και δεμένα, όσο και με ένταση και πάθος, αφήνοντας και χώρο για ηχητικές επεκτάσεις.

To "This Is Nowhere Doing White Light/White Heat" θα κυκλοφορήσει στις 16/4, σε 250 αριθμημένα αντίτυπα, σε βινύλιο λευκού χρώματος με cd, με διαφορετικά mastering για το κάθε φορμά. Το εξώφυλλο επιμελήθηκε η Original Repilca και είναι τυπωμένο με τη μέθοδο της μεταξοτυπίας. Μηχανικός ήχου ήταν ο Ορέστης Πατσινακίδης, η μίξη έγινε από τον J. Runt και τον Κ. Φραγκόπουλο, ενώ το mastering ανέλαβε ο Χρήστος Μέγας.