Κυκλοφορία: Small Hours Society - Hunting Season

Small Hours Society - Hunting SeasonΟι Small Hours Society αποτελούνται από τους:

Απόστολος Άγγος: κιθάρα, φωνή
Παναγιώτης Γιαννούδης: μπάσο
Γιώργος Αλμπάντης: τύμπανα
Γιάννης Κρατσιώτης: ακορντεόν, πιάνο, φωνητικά

Ο ήχος τους κινείται στο φάσμα του εναλλακτικού, ενώ οι στίχοι είναι στην Αγγλική. Η πρώτη τους κυκλοφορία "Rest your wings/The skies await" χρονολογείται το 2006.

Μετά τη διετία 2010-2011 γίνεται μια παύση εργασιών με σκοπό αλλαγή κατεύθυνσης και χτίσιμο καινούριας μουσικής πάνω σε νέες φόρμες. Ό,τι υλικό υπήρχε, έμεινε οριστικά στο συρτάρι.

Τελικά το 2015 η μπάντα επαναδραστηριοποιείται στη δισκογραφία, έχοντας δύο νέα μέλη, στα τύμπανα και στο ακορντεόν. Τον Μάιο του 2015 κυκλοφορεί ψηφιακά το single "no relapse/hunting", ενώ το Μάρτιο του 2016 κυκλοφορεί το full album "Hunting season". Ο δίσκος είναι μια καταγραφή των γεγονότων που συνέβησαν στη χώρα την πενταετία 2010-2015 και περιγράφει την αφύπνιση του ανθρώπου, την προσπάθεια του να αλλάξει ο ίδιος, ενώ παράλληλα η καθημερινότητα τον τραβάει πίσω.

Στο μουσικό κομμάτι του δίσκου τα πράγματα φαντάζουν κάπως ελεύθερα, με το στυλ να κινείται από indie pop (control) μέχρι noise rock (black to the core, river, the dare) με σαφή τη διάθεση του group να μη σταθεί σε ένα συγκεκριμένο ήχο. Έτσι αποτυπώνεται καλύτερα η εποχή μέσα στην οποία γράφτηκε το υλικό του "Ηunting season". Στην εποχή του κυνηγιού και των μεγάλων αντιθέσεων.

BANDCAMP