Κυκλοφορίες: Ψύχωση + we.own.the.sky


ΨυχωσηΨύχωση LP (Lot 029)

Οι Ψύχωση υπήρξαν στα μέσα της δεκαετίας του '90 και έπαιζαν εξαιρετικό crust punk, στα χνάρια των Χαοτικό Τέλος και Ξεχασμένη Προφητεία. Πάρα πολλά live στη Villa Amalias και σχεδόν σε όλους τους αυτο-οργανωμένους χώρους της εποχής. Συμμετείχαν στην συλλογή "Διατάραξη Οικιακής Ειρήνης" ενώ ηχογράφησαν εκτός από ένα demo, υλικό για ολόκληρο LP το 1996-97, αλλά δεν κυκλοφόρησε ποτέ μέχρι τώρα.

H Labyrinth of thoughts, σε συνεργασία με την Scarecrow records κυκλοφορεί το χαμένο αυτό album σε βινύλιο.

Με νέο mastering και 4σέλιδο με στίχους και αφίσες από τις συναυλίες που συμμετείχε η μπάντα.

Σε 350 μαύρες κόπιες.

www.labyrinthofthoughts.gr
www.scarecrow.gr


Skywe.own.the.sky LP (Lot 036)

Oι Έλληνες instrumental post rock /metallers we.own.the.sky επιστρέφουν στη δισκογραφία με το πρώτο τους full length album, "Earths collide". Το επόμενο δηλαδή βήμα από το "The Glass / Nails" EP, το οποίο κυκλοφόρησε το 2013 και απέσπασε πολύ καλές κριτικές από τον διεθνή underground τύπο.

Eθιστικές μελωδίες από κιθάρες που άλλες φορές είναι χαοτικές, κάποιες άλλες κινούμενες σε πολύ πιο ήρεμα μουσικά μονοπάτια, συνοδευόμενες από ένα λιτό, αλλά πολύ δυναμικό rhythm section, καταλήγουν σε 7 ορχηστρικές συνθέσεις (+1 intro). Φτιάχνοντας ένα μίγμα από ήχους πολύ πιο σύνθετους από αυτό που θα περίμενε ο ακροατής ενός ντεμπούτου album.

H παραγωγή έγινε από τον Alex Ketenjian, το mastering από τον Jens Bogren (Opeth, Katatonia, Leprous etc.) και το artwork από τη Χριστίνα Χαρίστου.

Πέρα από κάθε είδους στεγανά, οι we.own.the.sky είναι το νέο αίμα μιας συνεχώς εξελισσόμενης ευρωπαϊκής post rock / metal σκηνής και το "Earths Collide το αποδεικνύει.

Οι Labyrinth of thoughts και Ikaros records κυκλοφορούν το album σε περιορισμένη έκδοση 300 αντιτύπων βινυλίου, βάρους 150gr, συνοδευόμενο από 4σέλιδο έγχρωμο ένθετο.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 26/2/2016.

TRACKLIST
1. YBb - 76 2. Transmissions of Static 3. Muzzle 4. Penny For Your Thoughts 5. 22 Halo 6. Parasitic 7. Yodatrainschewbacca 8. Retrospect

www.labyrinthofthoughts.gr
www.ikarosrecords.gr
www.facebook.com/weowntheskygr