Κυκλοφόρησε η Απουσία των ΝΤΠ. Δείτε το videο


NTP H Απουσία (Feat Στεφανία Γουλιώτη)


Το πρώτο single των ΝΤΠ. με τίτλο «Απουσία», στο οποίο συμμετέχει η ηθοποιός του Εθνικού Θεάτρου, Στεφανία Γουλιώτη, κυκλοφόρησε από τη Sony Music και γνωρίζει ήδη την αγάπη του κοινού. Το τραγούδι πρόσφατα έγινε video clip από τον γνωστό σκηνοθέτη Δημήτρη Συλβέστρο. Δείτε το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας εδώ

Καλλιτεχνικό βιογραφικό του group Νέα Τάξη Πραγμάτων (ή ΝΤΠ.)

Οι Νέα Τάξη Πραγμάτων (ή ΝΤΠ.) δημιουργήθηκαν το 1998 αποτελούνται από τον Ιωσήφ Πρίντεζη και τον Λάγνη (Χρήστο Πανοηλία) και είναι το μακροβιότερο rap συγκρότημα της Ελληνικής επαρχίας, αφού μας έρχονται από τη Σύρο.

Βγαλμένοι μέσα από το σκληρό underground της Αθήνας, από το 2001 έως σήμερα μετράνε περισσότερες από 100 συναυλίες πανελληνίως.

Δισκογραφήσαν πρώτη φορά το 2002 ενώ παράλληλα με τις διάφορες συμμετοχές σε συλλογές και δίσκους άλλων καλλιτεχνών, το 2004 κυκλοφόρησαν από την ανεξάρτητη Ηχοτρον το πρώτο τους album με τίτλο «Ήρθε η στιγμή να επιβληθεί» που απέσπασε εγκωμιαστικές κριτικές από τον ελληνικό τύπο

Τον Νοέμβριο του 2008 τράβηξαν την προσοχή της Sony Music η οποία τους προσέφερε στέγη για το 2ο δίσκο τους με τίτλο «Δυστυχώς Επτωχεύσαμεν» που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβρη του 2009.

Οι ΝΤΠ. σε Αριθμούς (Φεβρουάριος 2010)

4.250 οπαδοί στο Facebook
2.640 οπαδοί στο MySpace
Πάνω από 1.200.000 τα views όλων των κομματιών NTΠ. στο youtube

ΝΤΠ. links:

ΝΤΠ. στο Facebook
http://www.facebook.com/pages/Nea-Taksi-Pragmaton-NtP/58404454308?ref=ts

ΝΤΠ. στο Myspace
http://www.myspace.com/nitafpi

ΝΤΠ. στο Twitter
http://twitter.com/ntpnews

ΝΤΠ. στο Youtube
http://www.youtube.com/ntptv