Κυκλοφόρησε και πάλι - μετά από 26 χρόνια - το fanzine "Εντροπία"


EntropiaΜε αφορμή τη διοργάνωση του 2ου Athens Zinefest 2014, όπου και πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη (επαν)εμφάνισή του, κυκλοφόρησε το ιστορικό μουσικό έντυπο Εντροπία, πρώτη φορά 26 ολόκληρα χρόνια μετά την τελευταία έκδοσή του (χειμώνας 1988).

Στο νέο τεύχος της Εντροπίας μπορείτε να διαβάσετε:

- Μια εκτενή συζήτηση της Εντροπίας με τον θρυλικό manager Malcolm McLaren (1952- 2010) για το punk, τους Sex Pistols, την τέχνη και την πολιτική.

- Μια συνέντευξη με τον κιθαρίστα Steve Diggle, ιδρυτικό μέλος των The Buzzcokcs για το punk, τους Sex Pistols, την τέχνη και την πολιτική- κι αυτός!

- Συνέντευξη με τους Έλληνες The Bittersweet, λίγο πριν την κυκλοφορία του δεύτερου μεγάλου άλμπουμ τους.

Επίσης, μπορείτε να διαβάσετε στο νέο τεύχος της Εντροπίας:

- Παρουσίαση των Screaming Females, της νέας μεγάλης αποκάλυψης του αμερικανικού κιθαριστικού punk.

- Παρουσίαση της δισκογραφικής εταιρείας Don Giovanni Records από το Νιού Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, η οποία κυκλοφορεί αρκετό κιθαριστικό punk rock.

Στο μη- μουσικό τμήμα του περιοδικού μπορείτε να διαβάσετε:

- Συνέντευξη με το σκιτσογράφο και ηθοποιό Πέτρο Ζερβό.

- Αφιέρωμα στις αθηναϊκές επιχειρήσεις συνεργατικής οικονομίας.

------

Η Εντροπία είναι ένα ανεξάρτητο μουσικό έντυπο. Προβάλλει μουσικές μορφές έκφρασης, συγκροτήματα και καλλιτέχνες κυρίως (αλλά όχι αποκλειστικά) από το χώρο της ανεξάρτητης/ εναλλακτικής rock μουσικής. Αισθητικά απηχεί τις απόψεις και αποπνέει το ύφος του do it yourself κινήματος της δεκαετίας του 1970 και του punk.

H Εντροπία παράγεται με τις τεχνικές της ξηρογραφικής φωτοτύπησης, του έντυπου κολλάζ αλλά και της ηλεκτρονικής ένθεσης και τυπώνεται πλέον με τη μέθοδο της ψηφιακής offset εκτύπωσης. Η εκάστοτε τιμή καλύπτει αποκλειστικά και μόνο το κόστος έκδοσης · το περιοδικό δεν φιλοξενεί κανενός είδους διαφήμιση. Κυκλοφορεί σε 120 αριθμημένα αντίτυπα και θα διανεμηθεί χέρι με χέρι.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το περιοδικό στη διεύθυνση thanasis.antoniou67@gmail.com