Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της Εντροπίας

Εντροπία #6Η Εντροπία, το ιστορικό μουσικό φανζίν το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1987, ύστερα από μια 'ανάπαυση' αρκετών χρόνων, επέστρεψε το 2014 με τη διοργάνωση του Athens ZineFest 2014, ενώ στη φετινή δι0ργάνωση συμμετείχε με το νέο τεύχος της το οποίο μόλις κυκλοφόρησε.

Στο νέο τεύχος της Εντροπίας (Ν0 6, Άνοιξη 2016), μπορείτε να διαβάσετε:

Αποκλειστική συνέντευξη με τον συνθέτη, κιθαρίστα και ιδρυτικό μέλος των Βρετανών post punkers Gang Of Four, τον σπουδαίο Andy Gill.

Αποκλειστική συνέντευξη με τον Mark Richardson συνθέτη, τραγουδιστή και κιθαρίστα του βρετανικού punk συγκροτήματος Terminus.

Συνεντεύξεις με δύο από τα πιο ελπιδοφόρα ελληνικά rock συγκροτήματα, τους πρωτευουσιάνους Underdogs και τους Λαρισαίους Birthday Kicks.

Παρουσίαση της κορυφαίας punk μπάντας των White Lung από το Βανκούβερ του Καναδά, οι οποίοι κυκλοφόρησαν στις αρχές Μαΐου το 4ο άλμπουμ τους.

Επίσης, στην Εντροπία που κυκλοφορεί, διαβάστε ένα αφιέρωμα στα επιστημονικά βιβλία των Γιάννη Κολοβού και Νίκου Σούζα, αλλά και τα μυθιστορήματα του Μπάμπη Αργυρίου τα οποία που αναλύουν πτυχές της δεκαετίας του 1980, καθώς κι ένα μικρό αφιέρωμα στα 80 χρόνια από τη μεγάλη Ισπανική Επανάσταση του 1936.