Λώλαμα ΙΙ & Labyrinth of Thoughts

Ιδού, εν μέσω θέρους, μια μικρή αγγελία, διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει. Η εταιρία δίσκων «Λαβύρινθος των Σκέψεων» και οι Λώλαμα 2 αναζητούν καλλιτέχνη να φιλοτεχνήσει δυο βιντεοκλίπ για την επερχόμενη διπλή χορταστική κυκλοφορία του φθινοπώρου. Με το αζημίωτο, εννοείται.

Η αγγελία αναφέρεται σε δυο δίσκους. Ο πρώτος, Το ασημένιο δέντρο, αφορά αυθεντικό και ανέκδοτο υλικό των Λώλαμα από το 1995. Ο δεύτερος, Ακτηνογραφία / δαγκωματιές [εσκεμμένη η ανορθογραφία], κάνει -ούτε πολύ ούτε λίγο- 25ετές άλμα στον χρόνο. Οι Λώλαμα Δύο έρχονται με φρέσκο υλικό, γεμάτο μουσικές εκπλήξεις και οξύμωρα άσματα, με την ποίηση του Χρήστου Τζιώκου ωριμότερη και πιο επίκαιρη από ποτέ.

Λώλαμα: το άτος, η τρέλα, η λωλάδα, το ξεμώραμα... λέει το λεξικό. Ζητείται ρέκτης, λοιπόν, ζητείται γ-άτος να δημιουργήσει δυο οπτικά κλιπάκια που να πλαισιώσουν ένα συγκεκριμένο επιλεγμένο τραγούδι από καθέναν από τους επερχόμενους δίσκους. Πέρα από τα μέσα δικτύωσης που θα φιλοξενήσουν τα συγκεκριμένα βιντεοκλίπ, θα γίνει επίσημη πρεμιέρα από τους Λώλαμα Δύο σε ειδική εκδήλωση κατά την παρουσίαση των νέων δίσκων στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα.

Οι πληροφορίες μιλούν για μουσικές εκπλήξεις στη διάρκεια αυτών των παρουσιάσεων, οι οποίες θα ενθουσιάσουν τους φαν και θα ανταμείψουν τους νοσταλγούς.

Όσοι πιστοί [και άπιστοι] βίζουαλ αρτίστες προσέλθετε και αποστείλτε βιογραφικό και διαπιστευτήρια στον παρακάτω σύνδεσμο.

http://labyrinthofthoughts.gr/?p=3151