Το Mixtape.gr φέρνει τον Josh T. Pearson στο BiosPearsonTo mixtape.gr παρουσιάζει το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011 στο Bios τον καλλιτέχνη που δημιούργησε ένα από τα albums της χρονιάς!

Το 2011 είναι η χρονιά του Josh T. Pearson και δεν θα ήταν κρίμα αν δεν μας δινόταν η ευκαιρία να τον απολαύσουμε στην Αθήνα;

“I come from a long line in history of dreamers
Each one more tired than the one before
All of us too poor to pay attention
Sweet dreamin’ was all we could afford”

Josh T. Pearson, 2011

Με την κυκλοφορία του πρώτου solo album του με τίτλο “Last of The Country Gentlemen” στη Mute Records , ο Τεξανός Josh T. Pearson επιτέλους γνωρίζει την αναγνώριση που του αρμόζει καθώς σε όλα σχεδόν – τα Ευρωπαϊκά κυρίως – έγκυρα μουσικά περιοδικά και websites το υποδέχτηκαν με αποθεωτικές κριτικές αλλά και με γοητευμένες ανταποκρίσεις από τις ζωντανές του εμφανίσεις, για τις οποίες ο σπουδαίος αυτός τραγουδοποιός συγκαταλέγεται πλέον ανάμεσα στα καλύτερα live acts αυτή τη στιγμή σε όλο τον κόσμο.

Και είμαστε σίγουροι, ότι όπως και για εμάς στο mixtape.gr έτσι και στα περισσότερα άλλα μέσα το album θα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις στις λίστες με τα Καλύτερα albums του 2011.

Αν μη τι άλλο δίκαιο, και έναν από τους πιο ευθύς, ειλικρινείς και σπαρακτικούς δίσκους των τελευταίων ετών, για το αριστουργηματικό “Last of The Country Gentlemen”

Το mixtape.gr προσκαλεί όσους πιστούς να βρεθούν το βράδυ του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου στο Bios για να απολαύσουν έναν από τους σημαντικότερους και πιο ιδιαίτερους τραγουδοποιούς της εποχής μας.

Λόγω της ειδικής διαμόρφωσης του χώρου του Bios για να φιλοξενήσει στις καλύτερες δυνατές συνθήκες το show του Josh T. Pearson, τα εισιτήρια θα είναι περιορισμένα.

Περισσότερες πληροφορίες για την τιμή του εισιτηρίου , τα σημεία προπώλησης, και το opening act σύντομα...

Μετά το τέλος του live θα ακολουθήσει party με τους συντάκτες του mixtape.gr στα decks του Bios, με δωρεάν είσοδο.