Mozzy, συνασπισμός της ριζοσπαστικής πανκ, money makes the Pixies, Doors, Eminem, Who go 'roundFat Mike
Η επιστροφή του Mοz είναι οριστική και θα φέρει τον τίτλο «You are the Quarry», ενώ το πρώτο single θα έχει τον προκλητικό (για μερικούς) τίτλο «Irish Blood, English Heart». Σύμφωνα με τον ίδιο, η δουλειά αυτή δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν και ότι έχει γυρίσει σελίδα στην μουσική του καριέρα. Πολύ προεκλογική ρητορική θυμίζουν αυτά, ας περιμένουμε λοιπόν την ...μετεκλογική πράξη!

Τελικά πριν «αλέκτωρ λαλήσει τρις» ο Ozzy επανήλθε και καθησύχασε τους οπαδούς του δηλώνοντας πως ότι κι αν γίνει θα δώσει το αγωνιστικό παρόν στα φετινά Ozzyfest! Στα Ozzyfest θα εμφανιστούν και οι ξαναγεννημένοι Judas Priest.

Τα εισιτήρια της περιοδείας επανασύνδεσης των Pixies ξεπουλιώνται με μια ταχύτητα ανάλογη με αυτή που θα εξαντληθούν τα εισιτήρια του πρώτου αγώνα του ΠΑΟΚ για το Champions League του χρόνου! Μερικά μάλιστα ξεπουλήθηκαν μέσα σε 3 (!) λεπτά.

Ο Eminem μήνυσε την Apple επειδή σε διαφήμιση της για το iTunes εμφανίζει ένα δεκάχρονο παιδί να τραγουδάει το «Lose yourself». Σε δηλώσεις του, ο δικηγόρος του Eminem τόνισε ότι ποτέ στο παρελθόν δεν επιτράπηκε διαφημιστική χρήση τραγουδιού του λευκού rapper και «αν το επιτρέπαμε θα το κάναμε μόνο για τουλάχιστον 10 εκ δολλάρια»!

Ο Gene Simmons μπασίστας στο «αξιοθέατο» της μουσικής που λέγεται Kiss, θα προσπαθήσει να εκφράσει προσωπικές μουσικές ανησυχίες στον δίσκο του «****hole»! Το είχε ξαναπροσπαθήσει χωρίς μεγάλη επιτυχία το 1978; Τι θα μας κάνει να πιστέψουμε ότι θα το επιτύχει 26 χρόνια μετά;

Η μπάντα που φέρει ακόμη το όνομα Doors με τραγουδιστή των Ian Astbury (ex Cult) θα πραγματοποιήσει μια περιοδεία συλλογής χρημ..., εεε συγγνώμη, συναυλιών το καλοκαίρι τούτο. «This is the end, my only friend, the end» ...Δυστυχώς το νόημα ποτέ δεν το κατάλαβαν!

Ο πραγματικά μεγάλος κρίνεται από το ότι επιλέγει το τέλος και δεν αφήνει το τέλος να τον επιλέξει!. Δύο νέα τραγούδια κυκλοφορούν οι Who για πρώτη φορά μετά το 1982, στα πλαίσια ενός best of. Χωρίς Roger και Keith όμως, ...who really are the Who;

O τραγουδιστής των Darkness, οι οποίοι ειρήσθω εν παρόδω μοσχοπουλάνε στην Αμερική (έφτασαν τα 500.000 κομμάτια), δέχεται λέει απειλές για την ζωή του. Έλεος πια με αυτό το hype γύρω από τους Darkness! Λέτε οι απειλές να προέρχονται από κάποιον που απλώς μπούχτισε;

Στις ΗΠΑ δημιουργήθηκε ένας συνασπισμός από punk group (με πιο εξέχον μέλος τους NOFX) με σκοπό να ξυπνήσει την γενικά αδιάφορη και απαθή πολιτικά νεολαία ώστε να αποφευχθεί η επανεκλογή του G. Bush στην προεδρία της χώρας. Όπως λέει ο μπασίστας των NOFX Fat Mike «Στην Florida πουλάμε 50000 δίσκους! Εάν 500 από τους οπαδούς είχαν ψηφίσει, θα είχαμε πιθανόν μια διαφορετική εκλογή»! Στερνή μου γνώση, να σε είχα πρώτα...

Το «Κοκκαλιάρικο Κουτάβι» της industrial σκηνής ετοιμάζει την νέα του «επίθεση» κατά τον Μάη. Για όσους δεν κατάλαβαν, για τους Skinny Puppy μιλάμε και τον νέο τους δίσκο.