Νέα άλμπουμ: The Boy + Modrec

Έπειτα από την κυκλοφορία των ντεμπούτων album των Electric Litany και των Playground Noise, η Inner Ear πρόκειται να κυκλοφορήσει τα επόμενα άλμπουμ του The Boy και των Modrec, έως τα μέσα Απρίλη.


The Boy - ΚουστουμάκιThe Boy - Κουστουμάκι

Σε λιγότερο από ένα χρόνο από την κυκλοφορία του “Please Make Me Dance” που χαρακτηρίστηκε από τους δίσκους της χρονιάς, ο The Boy επιστρέφει με το δεύτερο προσωπικό του άλμπουμ, ένα ηλεκτρονικό μελόδραμα, όπως το χαρακτηρίζει, σε ελληνικό στίχο και με τίτλο, «Κουστουμάκι».

The Boy - Myspace

 ModrecModrec - Mascaraddiction

Οι Modrec, δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ τους, “Art Nai"ve”, αλλάζοντας ήχο, με πιο σκληρές και αιχμηρές γραμμές, αλλά και νέο drummer, ηχογράφησαν τα 10 τραγούδια του “Mascaraddiction”. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 15 Απριλίου και θα παρουσιαστεί την ίδια μέρα, στο Σταυρό του Νότου.

Modrec - Myspace

 


Νέοι Καλλιτέχνες

Με χαρά θα θέλαμε ν’ ανακοινώσουμε την προσθήκη των Tango with Lions και των Burgundy Grapes στο roster της Inner Ear. Τα άλμπουμ τους θα κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες.

Burgundy Grapes

Οι Burgundy Grapes ξεκίνησαν να παίζουν ορχηστρική μουσική πριν από 10 χρόνια, στο υπόγειο του σπιτιού τους. Οι διάφοροι πειραματισμοί τους και οι ηχογραφήσεις στο υπόγειο, τους οδήγησαν στην κυκλοφορία του ομότιτλου πρώτου άλμπουμ τους, το 2005 από την Ektopia/Outlandish και στο EP “Lagero” από την Triple Bath το 2009. Έπειτα από πολλές πρόβες και πειραματισμούς στο υπόγειο, και live, το δεύτερο άλμπουμ τους είναι έτοιμο και θα κυκλοφορήσει από την Inner Ear τους επόμενους μήνες.

Burgundy Grapes - Myspace

Tango With Lions

Tango with Lions είναι μια μεταβαλλόμενη μουσική κολλεκτίβα που σχηματίστηκε το 2007 από την Κat (Κατερίνα Παπαχρήστου), μια νέα μουσικό η οποία ως μπασίστρια και τραγουδίστρια έχει συνεργαστεί με πολλά συγκροτήματα της αγγλόφωνης indie/alternative σκηνής. Με τη μουσική επένδυση των ημερολογίων της και επηρεασμένη από την επικαιρότητα, από βιβλία, από τις αγαπημένες της ταινίες και μουσικές, ηχογράφησε με τον Ottomo στο Fab Liquid Studios τον πρώτο της δίσκο με το όνομα Tango with Lions, με την πολύτιμη βοήθεια μουσικών που προσέθεσαν το προσωπικό τους στυλ. Ο δίσκος, περιέχει κομμάτια σε ακουστικό κυρίως ύφος, με διάθεση αμερικανικής φολκ και με την ιδιαίτερη φωνή της Κat να μας καθοδηγεί μέσα στην ατμόσφαιρα των τραγουδιών.

Tango with Lions - Myspace