Νέα Κυκλοφορία: Tripwire - Cables and Lines


Tipwire cdCables and Lines ονομάζεται το ντεμπούτο album των Tripwire, το οποίο κυκλοφορεί από τις 22 Φεβρουαρίου στην iTunes και σε όλα τα μεγάλα διαδικτυακά καταστήματα. Η κυκλοφορία του Cables and Lines συνοψίζει την μέχρι τώρα μουσική πορεία των Tripwire, συνδυάζοντας τη rock αισθητική με τη μελωδικότητα, ενώ ήδη τραγούδια όπως το Judy's Lullaby και το Under a Scarlet Sky έχουν γνωρίσει ραδιοφωνική επιτυχία, με airplay σε σταθμούς όπως ο Red 96,3 και Freedom FM. Επίσης, το Αθηναϊκό κοινό γνώρισε το REC2 μέσα από την έκτη συλλογή του Postwave.gr, Songs Within the Borders.

Ο ήχος του Cables and Lines ταξιδεύει από το λυρισμό των Radiohead στους rock ρυθμούς των Madrugada, από τις χορευτικές στιγμές των Pulp στην παθιασμένη ερμηνεία του David Bowie, κι από τα ηλεκτρονικά τοπία των Depeche Mode στον ηλεκτρισμό των Starsailor, αγκαλιάζοντας όλες τις επιρροές της μπάντας, αλλά διατηρώντας αναλλοίωτη την ταυτότητα της μουσικής της.

Εν όψει της κυκλοφορίας, οι Tripwire σχεδιάζουν τις ζωντανές τους εμφανίσεις για την άνοιξη και το καλοκαίρι, στις οποίες θα παρουσιάσουν το υλικό από το Cables and Lines αλλά και από τον επόμενο δίσκο, ο οποίος σηματοδοτεί μια νέα μουσική κατεύθυνση για τη μπάντα. Κάνοντας κλίκ εδώ, μπορείτε να αγοράσετε το album από τη σελίδα της iTunes, ενώ κάνοντας κλίκ εδώ μπορείτε να δείτε ένα video sampler ολόκληρου του album. Τέλος, κάνοντας κλίκ εδώ μπορείτε να δείτε το video teaser του Judy's Lullaby, του πρώτου single από το Cables and Lines.

Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τους Tripwire στα παρακάτω links:

MySpace Profile: http://www.myspace.com/tripwiregr
Facebook Profile: http://www.facebook.com/pages/Tripwire/100269769450
YouTube Channel: http://www.youtube.com/user/TripwireChannel