Νέα Lost Bodies στο youtube και το myspaceLost BodiesΟι Lost Bodies παρουσιάζουν νέα τους τραγούδια στο διαδίκτυο.

Οι Lost Bodies εγκαινιάζουν νέο τρόπο κυκλοφορίας των κομματιών τους με την χρήση του διαδικτύου. Διαλέξανε λοιπόν το youtube και το myspace σκοπεύοντας την άμεση πρόσβαση του κοινού και την άμεση επικοινωνία με το συγκρότημα, όπου ο κάθε ένας μπορεί να προσθέσει το σχόλιό του για τις νέες κυκλοφορίες. Με αυτό το βήμα οι Lost Bodies εγκαινιάζουν μια νέα φάση της πάνω από είκοσι χρόνια πορείας τους, επιλέγοντας την διαδραστικότητα μέσα στον ψηφιακό κόσμο, καταργώντας την παραδοσιακή μορφή της δισκογραφίας.

Στο youtube.com/lostbodies το συγκρότημα παρουσιάζει τις νέες του δουλειές σε μουσική και video πάνω σε ποίηση Κ. Π. Καβάφη, επιλέγοντας αυτή τη φορά τα αιχμηρότατα ερωτικά του ποιήματα : "Ηδονή" και "Θυμήσου, σώμα...". Η μουσική και οι εικόνες σκηνοθετούν τη σκοτεινή και γεμάτη συναισθήματα ποίησή του, δουλεύοντας πάνω σε μουσικές φόρμες shoegaze και nu doom. Στο youtube θα βρείτε ακόμα πολλά άλλα video από συναυλίες και videoclips που έχει "ανεβάσει" το κοινό τους.

Στο myspace.com/lostbodies κυκλοφορήσαν δύο νέα κομμάτια: το "Mesozoic Future (Swine Flu)" - που γράφτηκε για την ταινία "Το Κακό στην Εποχή των Ηρώων" που θα παιχτεί στους κινηματογράφους από 1η Οκτωβρίου - και το κομμάτι "Αξέχαστο", αφιερωμένο στην καθημερινή μας αφηρημάδα.

Απολαύστε τα !!!!!!

Απευθείας σύνδεσμοι:

Θυμήσου, σώμα...

Ηδονή

www.myspace.com/lostbodies

Οι Lost Bodies εμφανίστηκαν στη μουσική σκηνή της Αθήνας το 1988. Από τότε έχουν κυκλοφορήσει 9 cd με τελευταίο το "Suck my best of" που κυκλοφόρησε από την All together now / ΕΜΙ.

Η μουσική τους κινείται με απίστευτη άνεση και ευελιξία από το post-punk, το industrial και το blues μέχρι τις μπαλάντες, το trip-hop και την πειραματική μουσική.