Νέα μουσικά πακέτα από Weller, Twilight Singers, Curve, Xymox, Αnn Shenton, ShackPaul Weller
Ένα (πολυαναμενόμενο) άλμπουμ με πολλά κομμάτια συμφώνησε να κυκλοφορήσει ο Paul Weller με την V2 Records, μετά την λήξη της συνεργασίας του με την Independiente τον περασμένο Μάρτιο. Και η V2 είχε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην φρόντμαν των Jam που εντάσσει στους δισκογραφικούς κόλπους της.

Το νέο δίσκο τους θα κυκλοφορήσουν λίαν συντόμως οι Twilight Singers του πρώην Afghan Whig Greg Dulli. Ο δίσκος βγαίνει τον Οκτώβριο και θα ονομάζεται "Blackberry Belle". Το ίδιο το συγκρότημα υφίστατο ως side project των Afghan Whigs ήδη πριν την κυκλοφορία του "1965", κύκνειου άσματος των τελευταίων, οπότε και τους ανέλαβε η Columbia. Υπό το label της κυκλοφόρησε και ο πρώτος δίσκος των Τραγουδιστών του Λυκόφωτος ονόματι "Twilight as Played by the Twilight Singers" το 2000, μετά από λήξη συνεργασίας των Whigs με την Elektra. Όλα αυτά σας τα είπαμε για να καταλήξουμε στο ότι πάντως το "Blackberry Belle" κυκλοφορεί από την Birdman Records.

Νέο άλμπουμ με τη συμμετοχή του Alan Moulder και του Flood ετοιμάζουν αυτή τη στιγμή οι βρετανοί Curve. Θα κυκλοφορήσει του χρόνου.

Το πρώτο της σόλο άλμπουμ μετά από την διάλυση των Add N To X ετοίμασε η Αnn Shenton με τίτλο "Spray on Sound". Η Αννούλα θα φέρει το μουσικό όνομα Large Number και θα δει τον πρώτο της προσωπικό δίσκο στις προθήκες την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη υπό τo White Label, μετά την αποχώρηση από την Mute. Για να δούμε τι μπορεί να κάνει μόνη της...

Στις 5 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει από την Pandaimonium Records και ο νέος δίσκος των γκοθάδων Clan Of Xymox με τίτλο "Farewell". Ας ελπίσουμε ότι ο τίτλος δεν θα είναι προφητικός. Παρεμπιπτόντως, το studio όπου ηχογραφήθηκε ο νέος δίσκος φέρει το όνομα "The torture chamber". Ξέρουν πού ηχογραφούν τα παιδιά...

Μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας οι Shack κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ την 11η Αυγούστου από την North Country. Τίτλος του: "Here's Tom with the weather". Επίσης το βρετανικό συγκρότημα ετοιμάζεται για περιοδεία.