Νέες κυκλοφορίες: Άγγελος Μουρβάτης & Ψυχή, Sex-pir

Άγγελος Μουρβάτης & Ψυχή - 20 Χρόνια... Χρώματα Ονείρου

Φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια παρουσίας του Άγγελου Μουρβάτη και των Ψυχή στην Ελληνική Ροκ Σκηνή, μιας πορείας που περιλαμβάνει 6 δίσκους, live και συνεργασίες με κορυφαία ονόματα της Ελληνικής, αλλά και Παγκόσμιας Ροκ Σκηνής. Θέλοντας να γιορτάσουν αυτά τα 20 χρόνια μουσικής δημιουργίας και ζωής, το συγκρότημα παρουσιάζει μια επετειακή κυκλοφορία που περιλαμβάνει μερικές από τις πιο φωτεινές στιγμές της μέχρι τώρα μουσική τους πορείας.

Μέσα από τον τίτλο του album “20 Χρόνια... Χρώματα Ονείρου” οι λάτρεις της  Ελληνικής Ροκ Σκηνής και οι πιστοί φίλοι του Άγγελου Μουρβάτη θα έχουν την ευκαιρία να ξανακούσουν μερικές από τις πιο σημαντικές συνθέσεις του, καθώς και την εξέλιξη του ήχου του μέσα στον χρόνο.

Προπομπός αυτής της προσπάθειας τους είναι το πολύ όμορφο “Μικρό Πανί” που περιλαμβάνεται στο τελευταίο τους album “Παραμύθι στη Χώρα των Ψεμάτων” όπου με τις μελωδίες και τον ρυθμό είθε να ταξιδέψει με ευνοϊκό αέρα και οιωνούς το επετειακό “20 Χρόνια... Χρώματα Ονείρου”.

Κυκλοφορεί από την Plus Rec / Cobalt music
Spotify Link: https://open.spotify.com/album/62KhLtbDpbFkIBn24C13TX
YouTube Link “Μικρό Πανί”: https://youtu.be/1HQDlnlNbLc
Άγγελος Μουρβάτης & Ψυχή Fb page: https://www.facebook.com/Aggelos.Mourvatis.psihi/

Plus Rec - Plus Promotion | 4 Sfaktirias Str. 54351 Thessaloniki Tel: 2310989744 - Fax: 2310.989749 | E-mail: promo@plusrec.gr

 

The Sex-pir - The Sex-pir

Η B-otherSide records με χαρά παρουσιάζει τους Sex-pir, την μπάντα - προπομπό των μετέπειτα Sun Of Greece. Με βάση το κεντρικό συνθετικό δίδυμο των αδερφών Ψωμά (Μιχάλη & Στέφανου), δραστηριοποιήθηκαν κυρίως στην Γερμανία, από το 1966 ως το 1969, αφήνοντας πίσω 2 δισκάκια 45 στροφών και μια πομπίνα με 13 τραγούδια, τα οποία βλέπουν για πρώτη φορά το φως μέσα από την παρούσα έκδοση.

Τα τραγούδια κινούνται με άνεση από το surf rock μέχρι το shake και την μπαλάντα, δηλαδή ατόφια μοντέρνα μουσική της δεκαετίας του ’60, όλα γραμμένα με ελληνικό στίχο και ηχογραφημένα στην Γερμανία.

Η έκδοση έχει γίνει σε 300 αριθμημένες κόπιες, από τις οποίες οι 150 πρώτες σε γκρι χρώμα και οι υπόλοιπες 150 σε μαύρο, περιλαμβάνουν δίγλωσσο ένθετο με το πλήρες βιογραφικό του γκρουπ και μια ακόμη ακυκλοφόρητη φωτογραφία του γκρουπ. Το μάστερ και το εικαστικό της έκδοσης  έγιναν με την επιμέλεια  του  Θανάση Ξανθάκου (Plan 59), πιστή στον ήχο και το πνεύμα της εποχής.

Μπορείτε να ακούσετε εδώ κάποια δείγματα του ήχου των Sex-pir:
https://www.youtube.com/watch?v=INDEfieIZ6c&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=Yvsy-bMvEfo&feature=youtu.be