Νέες κυκλοφορίες: ΜΑΣ, Father Breath, Isla Fortuna, Hooks

ΜΑΣ - Σκεπτικισμός και Ζωώδης Πίστη (A Man out of A Man)

Το  Σκεπτικισμός και Ζωώδης Πίστη είναι η πρώτη κυκλοφορία των ΜΑΣ. Η κυκλοφορία γίνεται από την A Man out of A Man σε format κασέτας. Η κασέτα (διάρκειας 25 λεπτών) περιέχει τρεις συνθέσεις ενώ από το Bandcamp της μπάντας θα είναι διαθέσιμες άλλες δύο συνθέσεις σε αυτούς που θα αγοράζουν το album είτε σε φυσική είτε σε ηλεκτρονική μορφή.

Τίτλοι Συνθέσεων:

*Πιάνο και Γαλλικά (Α Πλευρά)
*Σερβιτόρος (Β Πλευρά – 1ο track)
*Ξηροκάρπια (Β Πλευρά – 2ο track)
*Ταμερλάνος (bonus track-available only in Bandcamp)
*Μετράω (bonus track-available only in Bandcamp)

Credits Παραγωγής:

ΜΑΣ:
*Ανδρέας Βατίστας - φωνή, κιθάρα, στίχοι
*Μιχάλης Καραγιάννης - τύμπανα
*Στυλιανός Τζιρίτας - φωνή (@Σερβιτόρος), μαγνητοταινίες, συνθετήτες, στυλόφωνο, κλαρινέτο.

Ηχογράφηση: Γιώργος Χριστοδουλίδης (Ignite Music Studio)
Συντονισμός παραγωγής: Στυλιανός Τζιρίτας
Mastering: Νίκος Μπητσιμέας @ Silent Wagon Studio, Εξάρχεια, Αθήνα
Φωτογραφία εξωφύλλου: Μιχάλης Καραγιάννης

Bandcamp

 

Father Breath - Almanak (B-otherSide)

H Β-otherSide Records παρουσιάζει το άλμπουμ των Father Breath "Almanak" σε 200 αριθμημένα βινύλια. Οι Father Breath αποτελούνται από τον Αριστομένη Θεοδωρόπουλο ( FEF:HERE), τον Νίκο Μπασκόζο και τον Βασίλη Ντζούνη ενώ ιδρυτικό μέλος υπήρξε και η Valisia Odell.

Το άλμπουμ είναι μοιρασμένο ανάμεσα στην ελληνική και αγγλική γλώσσα, ενώ αναμειγνύονται ταιριαστά η electronica, τo experimental και το industrial, με ηχοχρώματα ανατολίτικα και παραδοσιακά.

Η έκδοση περιλαμβάνει 2σέλιδο έγχρωμο ένθετο με τους στίχους και τα credits, η φωτογραφία του εξωφύλλου είναι του Τάσου Βρεττού και το mastering έχει γίνει από τον Γιάννη Βούλγαρη. 

Το άλμπουμ μπορείτε να το ακούσετε εδώ : https://fatherbreath.bandcamp.com/

 

Isla Fortuna - Verity (B-otherSide)

H Β-otherSide Records παρουσιάζει το άλμπουμ των Isla Fortuna "Verity" σε 200 αριθμημένα βινύλια. Οι Isla Fortuna ξεκίνησαν το 2013 από την Λευκωσία και αυτό είναι το πρώτο τους ολοκληρωμένο άλμπουμ, ενώ το track "Fervor" είχε συμπεριληφθεί στην συλλογή 10+1 years B-otherSide.

Ο ήχος των Isla Fortuna συνδυάζει stoner/desert rock, με έντονα ψυχεδελικά και progressive στοιχεία, με αποτέλεσμα σύντομα να λάβουν διθυραμβικές κριτικές για το άλμπουμ "Verity" από πολλά site (Lifo, Afternoiz, Palo, Stonerking, Rockway, Rockoverdose) και συμπεριελήφθηκε σε λίστες με τα καλύτερα ανερχόμενα γκρουπ.

Η έκδοση περιλαμβάνει 2σέλιδο έγχρωμο ένθετο με τους στίχους και τα credits ενώ το mastering έχει γίνει από τον Pete Maher (U.K.). Κυκλοφορούν 200 αριθμημένα βινύλια από τα οποία τα 80 θα διατεθούν προς πώληση στην Ελλάδα και τα υπόλοιπα από το δισκοπωλείο Magos Records στην Κύπρο. 

Το άλμπουμ μπορείτε να το ακούσετε εδώ: https://islafortuna.bandcamp.com/releases

 

Hooks - Listen - Unreleased Recordings from the '60's (B-otherSide)

H Β-otherSide Records παρουσιάζει το άλμπουμ των Hooks  "Listen - Unreleased recordings from the 60's" με ακυκλοφόρητο υλικό, ηχογραφημένο από το 1967. Τα τραγούδια του άλμπουμ βρέθηκαν σε 4κάναλη πομπίνα, ψηφιοποιήθηκαν και επεξεργάστηκαν από το ιδρυτικό μέλος των Hooks Κώστα Δρακάκη.

Οι ηχογραφήσεις που έγιναν σε δύο διαφορετικά session, περιλαμβάνουν 7 πρωτότυπες συνθέσεις των Hooks και 4 διασκευές, ενώ τα τραγούδια αποδίδει ο τραγουδιστής του γκρουπ Γιάννης Φουντής (R.I.P.) πλην των "Questa Volta " & "San Francisco" τα οποία αποδίδει ο σαξοφωνίστας του γκρουπ Γιώργος Αλμπάζης και του "It's the life" που αποδίδει ο οργανίστας Κώστας Δρακάκης.

Η έκδοση περιλαμβάνει 4σέλιδο έγχρωμο ένθετο με την δίγλωσση βιογραφία του γκρουπ, φωτογραφίες και αποκόμματα τύπου της εποχής που αφορούν στο συγκρότημα και έχει γίνει σε 150 κόκκινες και 100 μαύρες αριθμημένες κόπιες.
Το άλμπουμ μπορείτε να το ακούσετε εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=f3QWbsxeeds&feature=youtu.be