Νέο single, album και live παρουσίαση από τους Playground Theory


RainΟι Playground Theory ξεκινούν δυναμικά την νέα χρονιά!

Digital single "Rain" / "Connect The Dots" άλμπουμ και live παρουσίαση του στο ΙΛΙΟΝ plus

Τη Δευτέρα 18/1/2016 κυκλοφορεί το digital single "Rain" των Playground Theory. Πρόκειται για το δεύτερο single μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ τους "Connect The Dots" που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 28/1 από την Puzzlemusik. Την ίδια ημέρα θα γίνει και η πρώτη live παρουσίαση του άλμπουμ στο ΙΛΙΟΝ plus.

Αναλυτικά: Το digital single "Little Things" που κυκλοφόρησε λίγο πριν το τέλος του χρόνου μας έδωσε μια πρώτη εικόνα του που θα κινείται ο ήχος των Playground Theory στο καινούργιο άλμπουμ τους. Τραγούδι που αγαπήθηκε γρήγορα (και πολύ) και βρήκε τη θέση του στο playlist αρκετών ραδιοφωνικών σταθμών ή/και παραγωγών.

Την εικόνα έρχεται να συμπληρώσει το "Rain" που κυκλοφορεί την Δευτέρα 18/1. Εκεί που το "Little Things" μας έφερνε σε επαφή με την modal πτυχή των Playground Theory, το "Rain" έρχεται να μας επανασυστήσει την πιο pop πλευρά τους. Στο b-side του single αυτού, συναντάμε ένα ευρηματικό remix από τον TheMute.

To "Connect The Dots" (δεύτερο άλμπουμ για τους Playground Theory μετά το επιτυχημένο ντεμπούτο τους "Speaking of Secrets") θα περιλαμβάνει 8 δικές τους συνθέσεις συν μία ... απρόοπτη διασκευή και ηχητικά θα κινείται ανάμεσα στους δύο άξονες που όρισαν τα δύο digital singles που προετοίμασαν το έδαφος για την κυκλοφορία. Θα υπάρξει πληρέστερη ενημέρωση σχετικά με το άλμπουμ όσο θα πλησιάζουν οι μέρες για την κυκλοφορία του.

Το "Connect The Dots" κυκλοφορεί την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου από την Puzzlemusik. Την ίδια μέρα θα γίνει και η πρώτη live παρουσίαση του άλμπουμ στο ΙΛΙΟΝ plus.

Playground Theory ~ "Connect The Dots" ~ Παρουσίαση δίσκου
opening act: Lowtronik
Πέμπτη 28 Ιανουαρίου


Οι Playground Theory επανέρχονται μετά από αρκετούς μήνες συναυλιακής απουσίας για να παρουσιάσουν ζωντανά στο Ίλιον Plus τo καινούριο τους album με τίτλο "Connect The Dots" το οποίο κυκλοφορεί την ίδια μέρα από την Puzzlemusik.
Η παρουσίαση θα πλαισιωθεί από guests που θα συμπράξουν live με τη μπάντα (Γιώτης Πετρέλλης: κρουστά, Ηλίας Σωτηρίου: μπουζούκι)

Την έναρξη της βραδιάς θα σημάνουν οι ήχοι του Lowtronik.

Playground Theory
Η μουσική των Playground Theory είναι βγαλμένη από όνειρα ή εφιάλτες, μυστικές σκέψεις και αγωνίες, καλά κρυμμένους φόβους και την αίσθηση του να επιπλέεις ελεύθερος, κάποιες φορές με το κεφάλι προς τα κάτω.

Στο "Connect The Dots", με παραγωγό το Γιώργο Πρινιωτάκη, οι Playground Theory θέτουν νέες κατευθύνσεις για τη μουσική τους, η οποία ακροβατεί μεταξύ ανατολίτικων modes, trip-hop beats, delays + distortions, καθώς και όλες τις -συνειδητές ή μη- επιρροές της μπάντας.

"Rain":
https://www.youtube.com/watch?v=jqoXLX-97e8
https://soundcloud.com/puzzlemusik/rain-playground-theory
Digital single b-side: Rain (Remix by TheMute):
https://soundcloud.com/playground-theory/rain_remix_by_themute
"Little Things":
https://soundcloud.com/puzzlemusik/playground-theory-little-things

Lowtronik
Μια ambient (με την ευρεία έννοια του όρου) νοοτροπία σε τερέν που απαρτίζονται από συστατικά ιδιωμάτων όπως τα trip hop, breakbeat, drum 'n' bass, dub, dubstep, glitch, techno και η ηλεκτρονική (με συνθεσάιζερ ή χωρίς) ποπ, "συγκατοικεί" με ψυχωμένες από μικροφώνου ερμηνείες. To remix του στο "Flow" των Playground Theory απέσπασε πολύ καλές κριτικές από το κοινό.

https://www.facebook.com/Lowtronik
https://www.soundcloud.com/Lowtronik
https://www.youtube.com/watch?v=QMcKxd3hxj4

Έναρξη: 21:30 Είσοδος: 5€
-----

ΙΛΙΟΝ plus
Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17 (σταθμός ΗΣΑΠ "Βικτώρια")
Αθήνα
T: +30 2108824383
W: http://ilionpolixoros.gr/