Ο αγώνας της Chrissie, το ξάφρισμα των Suede, πιθανή επανασύνδεση Pixies

ChrissieΥπέρ των κοτοπούλων που σφαγιάζονται αδίκως από τα καταστήματα Kentucky Fried Chicken τραγούδησε η Chrissie Hynde των Pretenders, στο πλαίσιο διαμαρτυρίας φιλοζωικών οργανώσεων έξω από εστιατόριο της αλυσίδας εστατορίων στο Παρίσι. Μάλιστα η αστυνομία οδήγησε στο τμήμα μεταξύ άλλων και την Chrissie καθώς παρακώλυαν την κυκλοφορία. Η ίδια πάντως δήλωσε ότι έμεινε απολύτως ικανοποιημένη από την συμπεριφορά των μπ... αστυνομικών εννούσα, ενώ ανέφερε ότι θα μπορούσε να τραγουδάει ώρες ολόκληρες για έναν τέτοιο ιερό σκοπό. Φαντάσου να την έβαζαν να τραγουδήσει και για παιδάκια που σφαγιάζονται αδίκως.

Στα δικαστήρια θα οδηγηθεί ο πρώην οικονομικός σύμβουλος των Suede, Frank Dixon, o οποίος κατηγορείται ότι καταχράστηκε από την βρετανική μπάντα πάνω από 500,000 λίρες (περίπου 700.000 ευρώ) κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους από το 1997 έως το 2000. Το κακό είναι ότι ο ίδιος έχει συνεργαστεί επίσης με τους Ρrimal Scream και τους Echobelly. Κι ύστερα λένε ότι η πειρατεία κλέβει τους καλλιτέχνες.

Σκέψεις για επανένωση κάνουν οι Pixies. Σύμφωνα με τον πρώην φρόντμαν του συγκροτήματος, Frank Black, μια τέτοια σκέψη φαίνεται ωραία σαν παιδικό όνειρο αλλά αυτό που φοβάται περισσότερο, λεει, είναι η αποτυχία. Πού να σου ξανάρθει έμπνευση τόσα χρόνια μετά από ολόκληρο "Doolittle"...

Πάντως μετά από τη διάλυσή των Pixies το 1993, τόσο ο Βlack όσο και η υπ' αριθμόν 2 του γκρουπ Kim Deal είχαν να ασχολούνται, ο μεν με τους Catholics, η δε με τους Breeders.